Nilay_alisa Selam anneler. Benim bebeyim 3 aylig gece saat 1.2 gibi uyuyor bide sabah 8.9 gibi kalkiyor gece beslenmiyor bu normalmi?? Anne sutuyle besleniyor. Saat 5.6 gibi beslerdim ama 3.4 gundur hic kalkmiyorki yemek vereyim
Kahvekolik Nilay_alisa arada epey bi zaman var o kadar saat acıkır. Uyanmasa da siz kendiniz uyandırıp emzirin. Doktorumuz gece 3-4 saatte bir emzir demisti. Ben de alarm kurup uyandırıp emziriyorum
Smy16 Nilay_alisa benimkide 3 aylık gece uykusunu kendi ayarladı resmen ilk ay 2 saatte hir uyanıyodu sonra 3 saat oldu 4 oldu 5 oldu simdi 5 5 bucuk saatte bir kendi uyanıyo acıkınca ama tabi bu ilk uykusu ondan sonrasında 2 3 saatte bi uyanıyo
ikiKudurukAnnesi Nilay_alisa benim bebeğim 2 aylık kendi uyanınca yiyor bazen 6 saat uyuyor bazen 4 ama zaten doktorlar gece uykusunu bölmeyin diyorlar sarılık riski geçtikten sonra
Adeviyee Nilay_alisa doktor uyandırıp emzirmeni söyler ama kilo alımı normalse uyandırmanı tavsiye etmem çünkü uyku düzeni bozuluyor yaşı büyüdüğünde bile sürekli uyanıyor hem acıksa uyanır
Nilay_alisa Kahvekolik dogdugundan beri geceler beslenmeyi sevmiyo gibi genelde 5 saat normaldir diyorlar ama benim kiz 8 saate cikardi
Nilay_alisa Smy16 bende dogdugundan beri gece uykusunu seviyo 2de uyuyordu hep gece ellerini yiyince sesini duyub o oyanmadan yediriyordum. 3.4 gundur belkide ben yorgunum bilmiyorum sesini duymuyorum kalkib yedireyim. Hic geceleri yemek icin kalkmadi
Kahvekolik Nilay_alisa 8 saat biraz fazla bence. Siz kendiniz alarm kurup uyanın bebeginizi de kendiniz uyandırın emzirmek için kendisinin uyanmasını beklerseniz uyanmayabilir ve ac kalabilir
Smy16 Nilay_alisa ama şöyle düşün 2de uyuyup 8de uyanıyoss 6 saat uyuyo demek bence normal gibi yinede doktorunuza danışın, burada 2 aylıktan sonra hiç kaldırmayan annelerde var bilemedim
Nilay_alisa Kahvekolik o zaten uyanmiyor acikinca ellerini emiyor o emme sesine uyanib emziriyordum genelde shimdi onuda yapmiyor 7.8de falan ben kalkib veriyorum
YeldaKuzey Benim oğlumda 3 ay 5 günlük ben 4 saati geçirmemeye çalışıyorum. Sizde 4saatten fazla uyuyorsa uyandırın 5 dk bile olsa emzirin
Btl0610 3 aydan sonra 9 saate kadar yolu varmış doktorumuz öyle demişti. Gece uykusunu bölmeyin bence de