SertapHilal Yarın bebeğimin Kalça ultrasonuna bakılacak. Nasıl oluyo acaba ? Ben bu ay 3 ay kontrolüne götürcektim ama ultrasona bakan doktor onlarla ilgilenmez heralde ? Ultrasondan sonra rutin kontrol için başka doktora mı görünmeliyim
Dilanbulut SertapHilal kalça ultrasonu için özele gittim bebegimin herşeyine baktılar tek doktordu kalça ultrasonu çeken o sirada zaten biseyin olup olmadığını söylüyor. Sonra yine kendi doktorunuza görünüyorsunuz yani bizde öyle oldu.
Pixel SertapHilal kalça ultrasonundan sonra kendi kontrolünü yapan doktora gösterdik biz. Daha doğrusu onun ekranına düştü sonuç. Bize de cd ve sonuç kağıdını verdi ultrasonu yapan radyalog. Sadece kalçasına bakıyor sağ ve sol taraına elindeki aletle. Çok kısa bir işlem bir sıkıntı yoksa zaten problem yok eğer açısıyla ilgili birşey görürlerse ozaman çocuk doktoru anlatıyor ne yapılacağını. Biz çektirip normal kontrol için aynı hastanedeydi zaten doktoruna girip rutin muayenesi yapışırken sonuç kağıdını inceledi.
bianneeee SertapHilal bizi gittiğimiz özel hastanede doktorumuz ultrason a yönlendirdi 35. Günde ultrason da acılar çok düşük çıktı zaten bakıldığı anda görülüyor ve raporu veriliyor onu doktorumuza gösterdik bizi ortopedi ye yönlendirdi sonra biz hastahane den bağımsız bir ortopedi doktoru bulup ona götürdük o gün içinde pavlik bandaji takıldı
eslemsiii SertapHilal bizi kontrole gittiğimiz çocuk doktorumuz yönlendirdi sıra alın diye bi ultrason odasına girdik bakıldı sonuçlarada çocuk doktorumuz baktı. Bebeğin bi sağındam bi solundan kalça kısmına ultrason cihazıyla bakıyorlar bu kadarcık. Umarım bi sorun çıkmaz 🌼
Deletedmom4018 Dilanbulut devlettede söylüyor ultraosnu yapan doktor bana birşey yok kendi dr gitmene gerek yok dedi virüs var diye oyalanma dedi
Dilanbulut Deletedmom4018 kalçasında sorun yoksa bebeginiz iyiyse gitmeyin hastalik çok yayildi dikkat edin
Dilanbulut Deletedmom4018 aaa benimkimde de sıkıntı çıkmıştı sol bobreginde genişleme varmis 6 aya girdik bu ay yine gidip bakacaz
Deletedmom4018 Dilanbulut bizimkide sol böbreğin de genişleme var sizin kac mm di bizim 6.5 di 54 günlük daha 4 aylık olunca gel dedi
Ozgeyusuf Dilanbulut çok geçmiş olsun birşey sorucam böbreğinde sıkıntı çıktığını nerden anladınız kalca cıkıgı ultrasonla bi alakası varmı bi böbrek için gitmedik rutin bi kontrolmü
Dilanbulut Deletedmom4018 çok geçmiş olsun. Bizim 5.5 ti 3 aylikken götürdüm bişey görünmüyor dedi 6 ay olunca yine gelin yine bakalim sonra sorun cikmasin demisti bi hafta sonra gidecem baklim inşallah iyilesmistir.
Dilanbulut Deletedmom4018 45 günlükten gittim 3 aylikken gittim simdi 6 ya girdik yine gidecem. Gerci doktor bu kadar erken gitmemi istemedi ama korktuğumdan gidyorum.bide çok aglamasin daha erken iyilesiyormus oyle dediler bana inşallah dogrudur
Deletedmom4018 Dilanbulut nasil yani çok ağlaması mı gerek yoksa hiç mi ağlamıycak anlamadım sizin kaç mm di
Dilanbulut Ozgeyusuf 45 günlükken kalça çıkığı icin gitmiştim kalcada sorun görülmedi ama böbrekte sorun var dedi.
Dilanbulut Deletedmom4018 ya komşumda varmis o dedi aglamami lazımmış ki bobregi erken duzelsin agladikca böbrek dahada büyüyormuş.
Ozgeyusuf Dilanbulut yani demek istediğim kalca cıkığına bakarken böbrekleri nasıl gördü sorun var dedi onu anlamadım ayrı olarak böbreklerinede mi baktı
medihacamlibel SertapHilal zor birsey degil sedyeye uzandiriyorlar kalcasina ultrasonla bakiliyor en fazla 5 dakika sürüyor
OncedenGurme SertapHilal çocuk doktoru yönlendiriyor. Ultrason çekildikten sonra çeken kişi yorumluyor. Bir de çocuk doktoruna gösterebilirsiniz. O arada 3 ay kontrolü de yapar
Dilanbulut Deletedmom4018 5.5 ikinci dişimde görülmedi ama yome gelin dedi. Benim bebegimde çok agliyor susturmak için herseyi yapiyorum daha fazla büyümesin diye
Deletedmom4018 Dilanbulut inşallah birşey olmaz insallah bizimde birseyimiz çıkmaz 2 ay sonra gidicez