Deletedmom387 Kızlar e bebekte indirim oluyor ya hani 100₺ alışveriş yaparsan bi ürünü baya ucuz alıyorsun acaba sadece internet alışverişi için mi geçerli yoksa mağzaya da gitsek alabilir miyiz ona göre şimdi sipariş vercem yardımcı olur musunuz ?
EsofmanliSevketHoca Deletedmom387 İkisindede geçerli, miktarına göre indirim çekin oluyor, sorduğun buysa eğer..
Deletedmom387 EsofmanliSevketHoca uygulamada gördüm 100₺ alışveriş yaparsam anne bebek çantası 30₺ye düşüyor mağzadan hep 100 üzeri alışveriş yapıyorum hiç indirim çeki felan vermediler bana
EsofmanliSevketHoca Deletedmom387 Şimdi baktım detay verilmemiş, ama öyle olsa sadece nete özel falan yazardı herhalde,çeklerini profilinden kontrol edebilirsin.
Deletedmom387 AgentMom offf 🤦🏻♀️ Teşekkür ederim 🌸Onay kodu eşime gidiyor ayrı şehirlerdeyiz şimdi uyandırmak zorundayım 😬 o zaman bana kolay gelsin 😅
SertapHilal Ben 700 liralık alışveriş yapmıştım, 70 liralık çantayı 20 liraya indirdiler. O kadar paraya bu kadar indirim oldu çok saçma 🤷🏻♀️
Deletedmom387 SertapHilal ben 1 senedir alışveriş yapıyorum bazen toplu bazen ayrı ayrı 6 ay internetten 6 ay mağzadan yaptım 2 3 günde gidiyorum mama felan alıyorum eşimin maaş e bebeğe çalışıyor resmen hiç indirim hediye vs olmadı bugün tesadüf uygulamada bişey ararken gördüm çantayı da baya beğendim almak istedim ama sorun şu ki eşim uyuyor ayrı şehirlerdeyiz nasıl uyandırcam onu uyandırınca çenesinden nasl kurtulcam 😬😬