Meeerveunal 10 aylık bebeği olanlar kaç kelime kullanıyor çocuklarınız benim oğlum sanki biraz fazla konuşuyor gibi ben mi benzetiyorum acaba mümkün mü şimdiden bu kadar kelime kurması diyorum ama baya net çıkıyor kelimler merak ettim sizleride nasıl
CankizimRavzam Meeerveunal benim kizim 10 bucuk aylik tek kelimesi bile yok sadece agu diyor bide bagiriyor 😊 elbet konusacak
Sarikuzumalp Meeerveunal mümkün tabiki bazı bebekler erken konuşuyor. Benim bebeğimde o aylarda baya konuşuyordu. İyice geliştirin derim bol bol kitap okuyun biraz daha büyüyünce daha net oluyor 😊
Dryaela Meeerveunal benim kızım 3 aylıkken anne demeye başladı maşallah şuan net anne diyor 6 ayliguz
balarisi_2019 1 yas oğlum var hiç konuşmuyor bi kere baba dedi bi kere abi daha da hiç bir şekilde konuşmuyor
Esse0304 Benim bebeğim maşaAllah baba mama bide anne diyor ama bilinçli deil diye düşunuyorum sadece beni tekrarlyor video flnda çekmisim net yani 6 aylık 😊
Meeerveunal Esse0304 aynen bizde de 6 aylıkken başladı hemen hemen 2 3 kelime söylüyordu ve baya bilinçliydi emziriceğim zaman göğsümü açınca meme diyordu mesela
Busralyaa Benm kızım da 10 aylık baya baya konuşuyor dede diyor baba diyo anne nene teyze mama bir üç diyor pis diyor😂😂
Meeerveunal Busralyaa normal demek ki ben bi garipsedim kendimi kandırmaya çalıştım ben konuşmasını istiyorum diye bana öyle geliyo dedim ama yok baya anne baba dede teyje hakan ayşe gel kalk mama meme anane falan diyor daha aklıma gelmeyende vardır mutlaka
Meeerveunal balarisi_2019 valla çevremde ki herkes gözünün içine baktım konuşsun diye şimdi 2 dk sussa diye allaha yalvarıyorum diyor takılmayın elbet vardır bi vakti benim kuzenimin oğlu 2. Yaş gününe kadar doğru düzgün konuşmazdı ertesi gün bi uyandık 3 4 kelimeli cümleler kuruyor. biz şok 😱