Glrbyrk Merhabalar benim oglum 7 ay 5 gunluk ama hala dişi çıkmadı. 4 aylıkken başladı diş ağrıları halada devam ediyor. Sizin bebislerinizin ilk disi ne zaman çıktı ? Yanıtlarsaniz sevinirim 😊
B_eslem Glrbyrk 1 yaşına yaklaşmıştı ilk dişini çıkardığında. 5 aylıkken falan başlamıştı halbuki salyaları kasimalari biz erken çıkartacağını düşünmüştük hatta 😅😂
Bugra2020 Glrbyrk benim oğlumda 7 ay 11 günlük ilk dişimiz 6. Ayında cıktı pesine hemen alt 2. Geldi 🌸 bu sıralarda üstten 4 tane dişleri geliyor uçları çıktı 🎈
Emel3003 Glrbyrk aynı durum bende de bar . 7 ay 18 günlük ama 2 aydın şiş ve ağrısı var bir türlü çıkamadı
Moms0305 Merve ilk once üst dişler mi cikti? Bizimkinin de üstü kabarmis altta birsey görünmüyor 6 bucuk aylik
Glrbyrk B_eslem ne kadar uzun sürüyor oysaki internetten baktigim zaman ust dişler için 5-7 ay yaziyor oradaki bilgiler yanlış demek ki sizinde gözünüz aydin😊
Asliim Biz şuan 4ay 21 günlüğüz ve gelişimimiz önden maşallah🤲 ilk dişimiz çıkmak üzere ucu gözüküyo yani diceğim o ki her bebek ve her bebek gelişimi aynı olmaya biliyo
Emel3003 Asliim şöyle yanlış bir bilginiz var diş ile gelişimin alakası yok . Diş çıkması genetiktir. Gelişimimiz önde diyerek başka birşeyleri kast ettiyseniz bilemiyorum
Sureyya96 Günaydın hanımlar benim bir sorum olacak oğlum 4 aylık alt damağımda bir beyazlık var sizce diş mi
Asliim Emel3003 herkes burda az çok bişeyler bildiği için yazıyo asla sizin düşündüğünüz gibi birşeyler kastetmem insan kendisi neyse karşısındakini de öyle görürmüş içiniz fesatsa hiç muhattap olmaya bile gerek yok iyi günler 🙋
AbrhamH Emel3003 burda bi fesatlık yok. Diş gelişimi anneye yada babaya çeker. Herhangi bi gelişim ileriliğini göstermez. Ben fesatça bir yazı olarak görmedim. Oldukça nötr ve bilimsel bi yazı
Emel3003 AbrhamH ben diş gelişim ileriği göstermez genetiktir yazdım . Fesatlık olarak algılandı. Artık anlamıyorum insanları.