Yagmurunbebegi Merhaba😔 bir aydır kızıma sağdığım sütleri biberonl veriyodum mememi de alıyodu biberonu da. Dünden beri mememde kıyametleri koparıyo. Yol yakınken napabilirim? 1 ay 23 günlük kızım nasıl mememe döndürebilirim yardım edin
Happygirl8 Yagmurunbebegi biberonu veya emziği tutturun, tutunca çaktırmadan memenizi verin bu şekilde yapıyordum ben anlamıyodu devam ediyodu 🙆♀️
Yagmurunbebegi Betuloz nasıl vazgeççem kaşık biberoj aldk şimdi öğürdü onda da kıyamet koptu katılarak ağlıo çığlk çığlığa. O ağlamasına biberonu veriorm saniyede susuyo. Mememe koymam mümkn değil bi taraftan da aç. Napmalym? Bu şeklde sağmayla sütüm de kesilir dimi
Yagmurunbebegi Happygirl8 emziği biberonu bırakmıo ki sıkı sıkı alırken anlamaması mümkn deil ama denicem
Betuloz Yagmurunbebegi sütün kesilmez canım sağmakla aksine artar ama sen pes etme sürekli memeni sun pes edersen tamamen bırakır
Cutes Canım neden biberona alıştırdın, meme reddi tabiki olur. Kesinlikle biberon emzik verme sadece meme ver, aç olunca tutacaktır memeyi. Biberon emzik meme reddi yapar
Yagmurunbebegi Cutes aç halinle denedim katıldı resmen aşırı ağlıo tutmuyo mememi. Ve sağdığım sütleri nasıl vericem biberon kullanmazsam onu hala bilmiyorum. Kaşık biberona şırıngaya kadehe öğürüo onlarda da çk ağlıyo
Yagmurunbebegi canimoglum_2020 beyaz gürültü oyuncağı var budi onu denedm duymadı bile ağlamaktan. Şimdi fön denerim😨
Yagmurunbebegi Betuloz normalde bebekte aldığı aürece kesilmezmiş ama bebek hiç emmeden sağmaya devam edersem bi süre sonra kesilir diyolar. Bilemedm
canimoglum_2020 Yagmurunbebegi önce sakinleştir sonra sesi aç sen de ten teması yap sonra göğsünü teklif et
Ogretmenannee1 Yagmurunbebegi şırınga al 0.5 ml öyle ver ben oğluma yeni doğduğunda öyle verdim hiç red yaşamadım canım 4 aylık olduk
canimoglum_2020 Yagmurunbebegi şırınga ile verirken serçe parmağını da ağzına sok emer gibi yapsın ufak ufak sık çok sıkma