suhedaborekci turansmom Duru granül kullanıyorum kızım doğduğundan beri. Şu an 9 aylık. Herhangi bir sorun yaşamadım, memnunum.
3children1mom turansmom Ben 3 cocugumda da bildiğin halis muhlis hacı şakır ve ya duru beyaz sabunu rendeleyip sıcak suyla eritirim 5 lt deterjan oluyor miss bir kalıp sabunla yika yika 🤭 hic gerek yok diğer deterjanlara para vermeye 👍🏻☺️
Asl_29 turansmom duru granül matik canım. Yumuşatıcıyı hiç kullanmadım çünkü sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
turansmom 3children1mom rendeleyip pet siseye koyup sıvı gibi kullaniyorsun dimi? Ay çok mantıkli valla bizim zamanımizda sanki bebek deterjanı vardı anlamiyorum ki😂
Rezzan turansmom duru granül en güzeli👍🏼 dalin granül kullandım beğenmedim. Roxy dalan kullandım oda güzel değildi.
3children1mom Asl_29 Bir kalıp beyaz sabun rendeliyorum 4 yada 5 lt sıcak su ile eritiyorum ilk cok sıvı olcak korkmayın soğuyunca koyulasacak sıvı deterjan gibi olucak soğuyunca siswlre koyabilirsiniz
Mrv-_- turansmom ben önce dalan zeytinyağlı aldım fakat bir iki kere fazla köpürdü makina durdu falan, şimdi green clean baby aldim çok memnun kaldım. Yumuşatıcı kullanmıyorum.
3children1mom turansmom yok sıvı deterjan gibi yapıyorum 1 kalıp beyaz sabunu rendeliyorum üstüne 4 5 litre sıcak su soğuyunca bitmiş yumuşatıcı kutusuna dolduruyorum mis gibi 🤭☺️
Cicismoms turansmom beyaz sabun cnm ister rendele kullan ister suda erit cikarmadigi leke yok yok ugrasamam dersen duru Granül al
3children1mom Zeynp- neden versin ki duru granulde aynı sabun rendeleyip satıyorlar bu şekilde daha ekonomik ben 8 yıldır yapıyorum bu şekilde normal kendi çamaşırlarımızı da bazen kullanıyorum deterjan kalmayınca 🤭