Busraygt Oğluşum 3 ay 12 günlük anne sütü ile mama veriyorum bu ara ne beni ne mamayı istemiyor dişi kaşınıyor damaklarını acaba ondan mı bilmiyorum doktor önce mama değişimi yapalım dedi hipp aldım golden goat kullanıyordum hipp kullananlar var mı nasıl dönüşümler aldılar acaba
uykusuzMoMm Busraygt bende hem sma hem bebelac kullanıyorum bir ondan bir ondan veriyorum bır zararı olurmu bılnlr yazabilrmi acıkınca bır sma veriyorum 3 saat sonrada bebelac yapıp veriyorum
Busu uykusuzMoMm 1 aydır sma kullanıyorum bende ama hiç kilo aldrmamış benim bebeğime sanırım yaramadı kakasını da 4 güne çıkardı zorlanarak yapıyor bebelac gold a geç dedi, ikisini birden verip birden migdesini bulandrmayın bence sonra hiç almaz Allah korusun ☹️
uykusuzMoMm Busu aptamıl de bıze aynısını yaptı asırı gaz yaptı kaka yapamadı sürekli ıkındı durdu sma iyi geldı pahalı oldugu için bebelac aldım onu verdm oda iyi geldı sütüm var ama emmiyor gece uyku arasında emıyor du onuda emmıyor artık o kdar canımı sıkıyor ki sütüm kesilecek bu gidişle bıberona alıstı gögsümü almıyor
Gamzeahmetzeynep Bende hipp kullanıyorum , sindirimi kolay , çabuk acıkıyor , bu mamayı kullandığımdan beri , 23 gün içinde 600 gram almış bebeğim ,
Gamzeahmetzeynep Busraygt inşallah her şey istediğiniz gibi olur rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
Busu uykusuzMoMm benimki ayırt etmiyor aksine memeyi versem daha çok hoşuna gidiyor mamaları sevdiremedim kilo alması azaldgı için mecbur deniycm sıra sıra mamaları 😔
Elifinannesiii-11 3 ay 8 günlüğüz aynı sorun bizde de var ne beni emiyor ne mama içiyor ağzında oynayıp duruyor biberonu
Busu uykusuzMoMm çok biliyorlar benim yeğenim 2 yaşında doğdu doğalı mamayla besleniyor hala bile daha hiç hasta olmadı kışın balkonlarda yatıyor oyun derdine düşüp 😀