Yeteryldz Tecrübeli anneler lütfen yardımcı olun 9aylik bebegim 7kilo doktoruna sordum bu ay da kilo almasa özel mama baslaticam dedi Özel mama dan kastı ne olabilir hangi mama grubuna giriyor bu özel mama
Miracc2420 Yeteryldz kakaolusu muzlusu çileklisi var tatları çok güzel o mamaların yiğenim kullandı ondan biliyorum bildiğimiz mamalardan değil
sevimlienerji Yeteryldz özel mama dediği her yerde satılan mamalar değil canım eczaneden alıyorsun onları reçeteli satılıyor yarısını devlet karşılıyor
Eyllm Yeteryldz benim kızım 16 aylık ve 9.5 kg ne yaptıysam olmadı çok iştahsız bir bebekti 😔ben çözüm bulamadım inşallah sen bulursn
Ceydakoruc Ervaereli11 hayır özel reçeteli devletin bir miktar ücretini karşıladığı mama onlar, özel isimleri falan var ve her isteyen alamıyo reçeteyle alınıyor
Yeteryldz Ervaereli11 Ben bebelac gold kullandim gene kilo almadı aptamil de kullandim gene aynı bunların başka çeşidi olabilir mi?
Ceydakoruc Yeteryldz doktorunuzun bahsettiği özel içerikli reçeteli mamalar, reçetesiz alınmıyor bir kısmınıda devlet karşılıyor mamaların
Yeteryldz Ceydakoruc öyle mi bu perşembe gidicem iste fikir almak istedim belirli ısimleri varmi peki
Ceydakoruc Yeteryldz isimlerini tam olarak bilmiyorum ama internetten bulabilirsiniz isimlerini muhtemelen
Vsfatih Nutricina fortinimult multifiber doktor raporuyla alabiliyorsun bn bi ay once 30 adetini 75 tl ye aldim
Yeteryldz Eyllm demin dediğim mama yi kullanan birine sordum doktor ona da vermiş özel mama dan 10gunde 1 kilo almış çocuğu o mamayla
Ceydakoruc Ervaereli11 o kadarını bilmiyorum hiç kullanmadım kullananla da konuşmadım ama bu şekilde olduğunu biliyorum 🥰