Rabiaaa22 kızlar araştırıyorum bu konuyu,henüz cok bılgim yok.araştırmadan yapmam.bana kesin cevaplar verebılırmısnz?♥️acaba ipek kirpik gusle mani mi?yaptırmak cok ıstıyorum da.2-3 ay kalıyormuş sanırım.🐥
Woody Rabiaaa22 ipek kirpik zarar veriyor. Kirpik lifting öneririm. Gusul konusunda bilgim yok net olarak ama engel değil demişti kirpik liftingde yaptırdıgım yer.
Sevinc07 Rabiaaa22 Hocalar erkek olduğu için anlamıyor nasıl yapıldığını onlar genel anlamda kirpik için söylüyorlar İpek kirpik çok farklı Takma kirpik geri çıkarırken yapışkanı sorun olacağı için kirpiğe değil ete yapıştırılır bu yüzden alttaki kirpiğin dibinin su görmesini engeller Fakat İpek kirpik tene değil kirpiğin dibinin bi tık üstüne yapıldığı için Hertürlü su görür kirpiğin dibi çünkü kirpiğe kıla takılıyor tene değil
Azraeva Rabiaaa22 Ben sordum bir hocaya su geçiriyor mu dedi dedim evet çünkü her duşta mutlaka dökülüyor 1-2 tane. Ama bakımı zor haberiniz olsun 2 haftada 1 bakımını yaptırmazsanız uzun dayanmaz ve kirpikleriniz düşer. Geri çıkıyor sonra ama
Rabiaaa22 Azraeva benım arkadsm taktrms sureklı bakıma gıtmemıs.3 ay suresı varmıs.takandan takana değişir demişti..ama bılememdım
Cellys Rabiaaa22 hem estetisyenim Hemde saglikciyim.. Ipek kirpigin bir zarari yoktur .. sadece kirpiklerin diplerine takilir ve uzatilir.. 2-3 ay tutmaz. 4 hafta da bi bakimlari var .. her 3-4 hafta da bi bakima gitmeniz gerekiyor. Ben 10 seneden beri yaptiriyorm. kirpik liftinge kimyasal madde suruyoruz ve sadece 10 gun kaliciligi var. Tavsiye etmiyorm.