mavihuzurkalp Ne zaman emse hemen ardından 2 3 dk içinde kusmaya başlıyor su gibi çıkarıyor , hiç kıpırdatmıyorum bile ama anında kusuyor
Parsannesi mavihuzurkalp eğer 4 aydan küçükse doyduğunu anlamayıp fazla emiyordur annesi ben de doktor doktor gezmiştim ama hem sütüm tazyikli geliyormuş hem de oğlum oburluk ediyormuş 😂
mavihuzurkalp minikkalp 1 aylık sütüm tazdikli geliyor yani ilk 2 3 dakika baya bi yutkunuyor karnindan gurul gurul yutkunurken sesler geliyor, sonra sakinleşiyor yavas yavas yutkunuyor
minikkalp mavihuzurkalp benimde kızım 1.5 aylık ve öyle malesef. Sütünü elinle önden sağ göğsünü yumusat tazigi azalt. Ve yanında bı kap bulundur veya önüne havlu ser her tazikli gelişinde ya havluya tut ya kaba tut tazigi azalt tekrar emzirmeye devam et. Biraz zor uğraştırıcı oluyor ama ben bu şekilde buldum çözümü..tamamen bitmedi ama bayagi azaldı çok şükür. 3aydan sonrada düzelir dedi doktorumuz inşallah duzelir
Parsannesi Dk72 malesef bir çözümü yok günde 15 tane üst değiştirdiğimizi biliyorum 3.5 - 4. Ayda birden kesildi kusmaları zamanla öğreniyorlar 😊