mrpnr Benim bebeğim 5,5 aylık. Sütümü sagarak veriyorum, neredeyse sadece anne sütü alıyor. Merak ediyorum ne kadar daha götürebilecegim. Sütünü sagarak verenler, bebekleriniz kac aylık? Nelere dikkat ediyorsunuz?
Busradb mrpnr merhaba Benim kızım da 23 günlük sağarak sadece anne sütü veriyorum beş buçuk aya nasıl yetiştiriyorsunuz arttırmak için ekstra bir şey kullanıyor musunuz ben yetiştirememekten korkuyorum biraz
Sedakanikyiss mrpnr DenizRuya Kesinlikle sütünüz sağmakla azalmaz aksine çoğalır. Ben ikizlerimi erken doğurdum 55 gündür süt sağıyorum Allah'ıma çok şükür azalmadı sütüm kötü düşünmeyin.
Ozlem35 mrpnr ya bnmde bebegm 38gu luk ilk gunden beri sagarak veriorum bazn aklna esse patlayark veriorm aljo snra bida asla tuttramiorum biberonla besliorum ama bende kac ml vercgmi artik anlamiorum doymuo diorm surekli aglio skntsi olmadgi halde szn bebegnz ndn emmedi ya bidemerak ettgm derin dondrcuda sakliomusunz sut
DenizRuya Busradb Benim kızımda 10 günlük sağıyosun diye sütün kesilcek diyolar korkuyorum çok mama veriyorum arada ama kizim mamayı hiç sevmiyor anne sutu istiyor 5.5 aylık sizin maşallah inşallah bende o kadar süt verebilirim kesilcek diye korkuyorum çünkü umut oldunuz bana
mrpnr Busradb bu işin tek sırrı bence düzenli sagmak. 2-3 saatte bir sağdım. İlk 5 ay hiç mama vermedim ki mamaya bebeği alıstırıp benim de kolayıma gelip süt sağmayı bırakmayayım diye. Bunun dısında bol bol vişne kompostosu içtim.
mrpnr DenizRuya ben de acaba 1 yasa kadar bu sekilde veren var mıdır diye merak ediyorum. Bana da süt sagarak sütün azalır veremezsin dediler. Ama düzenli sağarak azalmadı. Rahat olun.
Busradb mrpnr bende sağmaya çalışıyorum Ama daha şimdiden zor yetiştiriyorum cc arttırmam lazım komposto içiyorum ama bazen çok az çıkıyor o zamanda korkuyorum ya yetiştirmezsem diye
Minnosunannesi mrpnr sağımlarda ne kadar çıkıyor acaba ? Benim sürekli değişiyor birde bebek büyüyünce süt ihtiyacı artıyormu 5,5 aylık ne kadar yetiyor
Burcuyy Ben de sütümü sagarak veriyorum ikiz annesiyim ve maalesef yetmiyor mama ağırlıklı besleniyorlar. şimdilik 4 aylık olduk inşallah biraz daha devam eder.
Rnlina Bende de aynı korku vardı. Doktorumda sordum oda ben 9 ay boyunca sütümü sağarak verdim demişti 😊
Gecesmom Bende sağarak veriyorum bebeğimin canı isterse meme emiyor oda max 10 dakika günde 1-2 kez. Bende anne sütü alsında nasıl alırsa alsın dedi sağarak veriyorum. Ama doktor sağıp verirsen 6 ay, emzirirsen 2 yıl süt verirsin demişti kafama takıldı üzüldüm ama çok şükür sütüm fazla sürekli buzluğa atıyorum tepe tepe süt oldu oğlum doyuyor artı gün içinde 4-5 paket 150 cc süt atıyorum buzluğa. Onları napıcam onuda bilmiyorum. Ama düzenli sağma ve dikkat ile ben bitmeyeceğine inandım