Ozgeasya Kızlar merhaba, bebeğimin dünden beri çok gazı var uyurken uykusundan sancı ile uyanıyor? Karnını elletmiyor yardımcı olabilir misiniz lütfen
Yakupbebek Ozgeasya bnde şurda durayım akıl alayım dünden beridir bagırıyor yavrum gece gözünü kırpmadı uyuyamadı uyusabile 10 dk demeden ağlayarak kalkıyor gaz ilacı kullanıyorum daha çok bagırıyo😥
Ozgeasya Hacerr yalnız başıma yaptıramadım ama sıcak suyun altına tuttum karnını bacaklarını zeytinyağı yaptım bana mısın demedi 😔
Hacerr Ozgeasya samp sımpleks kullanmısyım ben bı de onu deneyin ayağına sıcak su koyun uzak durma kaydıyla çok uzuluo m valla benım kızımda aynısı olduğu için inşallah hemen geçer bol bol okuyun bir de
Esyagiz Eczaneden adaçayı elma yağı alın. Zeytin yağı kle karıştırın . Karnına ayaklarının altına sürün. Çok faydasını göreceksiniz. Sıcak tutun birde ayaklarını. Masaj yapın birde yağı sürdükten sonra. Karnına saat yönünde masak yapın. Bacaklarını karnına doğru haraket yaptır. Bende çok cekiyom o sancıları. Rezene kimyonlu çay için birde siz faydasını goreceksin.