Armagankaran Kızlar sezeryan doğum ile üç gün önce doğum yaptım ancak kolostum damla damla gelmek ile birlikte hala gelmiyor süt sağma pompası ile denedim yine gelmedi sağamadım ne yapmam gerekiyor fikir verir misiniz 😓😓
Deletedmom16 Armagankaran sıcak duşta masaj, bol sıvı ve rezene çayı tüket canım stres yapma gelecek benim 6. Gün gelmişti
Minikannesi00 Armagankaran bende senn gbiydm canım boşta olsa emzirdim ,sonra eve gelince hemen duşa grdim. Kaynanam kaynar yaptı içtim ,rezene içtim bol su içtim gece süt doldu sabaha emzirdim. İnşallah seninkide gelecek
Mom064 Armagankaran benimki 1hafta sonra gelmişti sürekli emziriyoduö sonra sarılık olmasın diye mama veriyodum 1hafta sonra bir geldi o geliş şarıl şarıl akıyodu sütüm taş gibiydi göğüslerim tabi suan terbiye oldu o baska😂
Cutes Saat başı sağma makinesiyle sağın sütün gelmeme durumu olmaz, gelir 🌺 boş da emzir bebeği koy o çeker sütü
Dilara412 Öncelikl ümitsizliğe bağlama kendini gelecek o süt de sürekli emzir bebeğini sürekli sağ bulgur rezene yeşil mercimek yeşillik bol bol ye tabi en önemlisi su ve uyku