Deletedmom16 Egemen26 ben verıyorum canım evolvia rp yazdırdm günde bi ikire falan bu diyet işi zorluyor haliyle
meyveliyogurt Egemen26 faydası oluyordu ama buara uykusuzluktan anlayamıyorum pek😬içerisinde d vitamini de var doktor bunu önermişti, suda eritiliyor tablet şeklinde.
Egemen26 meyveliyogurt süte felan bi etkisi olmaz dımı onun her yerin ağırıyor diyetten dolayı belim bacağım
Deletedmom16 Egemen26 bende sordum doktora cevap beklıyorm ağzımda yaralar cıkıyor sürekli dişlerm ağrıyor stres oldum valla 😀
meyveliyogurt Egemen26 emziren anneler kullanabiliyor zaten, sonuçta vücudumuz en önemli proteini almıyor güçsüz kalıyoruz enerji veriyor. Valla benim de öyle belim sırtım kemiklerim sızlıyor du biraz olsun iyi gelmişti bana
Egemen26 Deletedmom16 çok zor canım Allah yardımcımız olsun ne zaman geçecek bu doktorun bişey dıyormu canım
hulya21 Deletedmom16 benim bebegimde alerjik mama yazdı doktorumuz. sizinki nasıl içiyorpeki ben içirmiyorum midesini bulandırıyor😔
Deletedmom16 Egemen26 ya kuzu 6 ayda atlatan bebişlerdr varmış 1 yaşından sonra atlatanda temennim çabuk atlatmanız yönünde et tüketiyormusun
Cansudeniz Egemen26 aile hekimi yazabiliyormu bunu bende alcam 1 ay oldu diyete başlayalı kendimi çok kuvvetsiz hissediyorm çabuk yoruluyorm 🙈🥺
Egemen26 meyveliyogurt inşallah canım bende yazdırcam işte hıc buseye gücüm kalmıyo farkedıyorum yoruyo bu allerji
Cansudeniz Egemen26 teşekkür ederim allah hepimize yardım etsin daha büyük dertler vermesin ama zor gerçekten 😐
Egemen26 Cansudeniz amin kuzum burada şükür 🙏 ama allerji hergun ne yıycem dıye düşünüyorum çok yorucu
Egemen26 Deletedmom16 inanki et süt yumurta hıc bısey tüketmiyorum bı kere et yedım sankı sancılanmaya başladı sonra bende bıraktım bızımkı bagırsak tepkılı bu arada sizinki nasıl tepkisi
Deletedmom16 Egemen26 bana her türlü et yıyebilirsin dedi doktor tavuk balık denedim dokunmuyor kırmız et denemedim yumurtada şüpheli onuda denemedim 😀
Zeynonunannesiiiii Egemen26 canım hemen başla ilaca kemik erimesi başlar demişti doktor.. Osteocare devlet ödemiyor diye biliyorum ama calcimax da da süt ürünü var o nedenler muhtemelen para ile alıcaksın