Betlll Kızlar etrafta çok fazla salgın var öncelikle dikkat edin 🙏🏻 Sorun bende salgına yakalandım ve kulağım tıkalı resmen hiç bişey duymuyorum sıcak suyla buhar tutum olmadı kulak pamuğla denedim daha beter oldu internetten baktım sarımsakta iyi geliyomuş onu bile yaptım 🤦♀️ Yok sizin bildiğiniz bi yöntem varsa söylermisiniz ağrı yapmaya başladı uyamıyorumda ..
abdullahkbra0507 Betlll bilmiyorum ne kadar doğrudur ama anne sütünün herşeye şifası war biliyosunuz ki eğer emziriyorsaniz sütünüzden bir kaç damla damlatmayi deneyebilirsiniz .
Aaceylans Betlll canım annem eskiden kulaklarim ağrıdiginda emziren kadın carsa anne sütü damlattirirdi sende bi dene bakalım 🤗
Nekwa Betlll canim kaynamis suya viks koy buharına egil basina havlu at ama. Gözlerini kapamayi unutma. Kulak ic kenarina viks sürüp üstüne havlu isitipta koyarsan sifa bulursun.cok geçmiş olsun
Meryemozen Ama yine de doktora mutlaka git bana iyi gelen belki sana zarar verebilir Allah korusun en iyi çözüm doktor kontrolünde ilaç kullanmak Çok geçmiş olsun
Betlll [bilinmeyen] onu bile denedim demek istedim cnm hastaneye şimdi gidemiyorum bebeğimi bırakcak kimse sabahı beklemek zorundayım sağol yinede 👍
LittleMan Yani aklıma şu geldi en azından bişi sokmaktan iyidir 🤭Kulak arkasına çevresine vicks sür bi havluyu ütüle aşırı sıcak olmasın koy kulağına üzerine yat . Malesef başka bişi yok. Sabaha kadar dayan yarn doktora yafa eczaneye git damla al
Betlll LittleMan soktum derken dış kısmına 😄 içine kadar sokmam zaten belki içerindeki o sulu kısım salgıladığı şey açar diye nafile sağol cnm deniyeyim onuda 👍