meleksidelya Selam kızlaar😍 Oğlum 4,5 aylık ve doktorumuz yavaş yavaş ek gıda deneme sürecimize geçmemizi önerdi. 5,6 aylık çorba tarifleri verirsenin çok çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden💙
Ikrazumra19 meleksidelya en fazla denediginiz sebzsleri pisirip sulu yapip verirsiniz baska bir corba yiyemez ki henuz
Mom987 meleksidelya Tadımlardan sonra verdiğiniz sebzelerle çorba yapabilirsiniz Bal kabağı çorbası Sebze çorbası Tel şehriye çorbası Aydan sorma et suyu ilikli kemik suyu et suyu koyabilirsiniz. Ayda çorbasına kıyma da ekleyebilirsiniz
Fatma-sare meleksidelya neden önerdi kilosu mu düşük eğer sütünüz varsa ve emiyorsa bence ilk altı ay anne sütü verin bağırsakları gelişmediği için 6 ayı bekletiyorlar tabi yine de siz bilirsiniz
lazannesi meleksidelya canım benim bebeğim mamayla besleniyordu 4. Ayda doktor önerisi ile tadimlara başladık şimdi 5 aylık havuç kabak patates azar azar suda yada buharda pişiriyorum bir tatlı kaşığı irmik ya da pirinç koyup onunlada pişiriyorum önce blandirdan sonra süzgeçten geçirip veriyorum bir çay kaşığı kadar da zeytin yağı koyuyorum ılık olduktan sonra sen cesitlendirebilirsin bazen brokoli koyuyorum bazen bi yemek kaşığı kadar bezelye koyuyorum kapya biber koyabilirsin tatlıdır o bu şekilde cesitlendirip değişik değişik yapabilirsin sonra elma armut filan cam rendeden geçirip süzgeçten eziyorum onu veriyorum yoğurt veriyorum bazen meyveyi yogurduna koyuyorum bir sıkıntı yaşamadık çok şükür 😊
meleksidelya Fatma-sare Hayır canım kilosu tam olması gerektiği gibi ve oğlum sadece mama ile besleniyor. Tadımlıkara başla dedi 3 gün şartı ille zaten kızımdada 4,5 aylıkken başlamıştım.
Fatma-sare meleksidelya anladım o zaman çorba değil de pürelerden başlayın bence zaten amaç doymak değil tattırmak
HonKiPonKiDoNiNo Suan tam mevsimi… +6 Ay 1 dilim balkabagi 1 patates 1 havuc 1 dis sarimsak ve kemik suyu 🥰 meleksidelya