Glcnlts Kizlar yardim lutfen kizim 7 gundur kaka yapmiyor duphalac kayisi incir hicbirset fayda etmedi bu arada kaka ile ilgili huzursuzluguda yok en son lavma yapmistik 7 gun once ne yapacam yasayan var mi
BeyzaLivaLeyla Glcnlts kuzum avokado yedir gerçekten işe yarıyor ben ne zaman kabız gibi olsa hep avokado yediririm mamasına koy yoğurduna koy meyveyle beraber birazda zeytin yağı damlat inşallah Şifa olsun
Ekin2020 Benim bebeğimde iki aylık devamlı fitille kaka yapıyo beş altı günde bir fitil kullanıyorum bebek zorlanmıyosa korkma dedi doktor ama inşallah düzelir bu durum çok canımı sıkıyo😔
Fatmatasar SeZeBil bebeginix duxeldimi ya şimdi benim bebegimde öyle 6 aylık el gıdaya çektik fitil almadan kaka yapmıyor ya
Ebruuuuuu 7 bucuk aylık, aynı dert bizdede var. Duphlac falan asla fayda etmiyor. Yapsa bile kabız. İnsan ne yapıcağını şaşırıyor🤦♀️
SeZeBil Benim kızım biraz önce yaptı çok şükür ek gıdaya yeni geçmiştik katı Gıdayı kestim sadece anne sütü ve aşağıda yaptıklarım sıcak banyo yaptırmıştım, karnına sıcak suları döktüm Tulum giydirdim pijamanın lastiği karnını sıkmasın diye 15 ml kadar sızma zeytin yağ içirdim Çeyrek su bardağı kadar kayısı suyu içirdim 1,5 su bardağı kadar su ve yedi kayısıyı 20 dakika kadar üzerine su ekleyerek kaynatmıştım bezini değiştirirken kaka yapmaya çalıştığını fark ettim dizlerini karnına bastırarak tuttum
SeZeBil İlk başta katı devamı daha yumuşak kıvamlı epeyce bir kaka yaptı arkası var mıdır bilmem kakasını yaparken bayağı bir ağladı ben de dizlerini karnına bastırmaya devam ettim ağlaya ağlaya epeyce bir miktar yaptı