Alisaaaaa Casper vücudunda herhangi birşey yok kuruluk, kızarıklık vb durumlar yok sadece bugün 1 damla kıpkırmızı değil de turuncumsu kan gibi o da gaz ile beraber 1 damla inşallah alerji değildir dediğiniz gibi alerjiyi bulmakta zor ☹️
Alisaaaaa tosbikannesiii hardal sarısı renginde. Bazen açık yeşil oluyor dr yediklerinle ilgili açık yeşil kaka demişti. Mesela dün akşam açık yeşildi bugün ama hardal sarısı renginde normal kaka yapıyor. Kabız değil şuan da ki anne sütü ile besleniyor sadece bebeğim.
HandeSs Alisaaaaa Umarim degildir amasut alerjisi olabilir bizimde onceyesildi sonra kanli ve alerji oldugunu ogrendik
HandeSs Alisaaaaa evet dojtor yasak olanlarisoylefive 2hafta tukeefim daha sonra tek tek actim yumurta ve dana etinde kanli kaka gordum sut ve yogurttafa ilk kan sikayetimiz olmustu dojtor tekrar denemeyin sureyi uzatmayin dedi boylece kedin alerji oldugu anlamis olduk ve ek gidaya gecene kadr bu besinleri kezinlikle tuketmek yok. Cunku bebegme ek gida olrk deneticekmisiz
Alisaaaaa tosbikannesiii mukuslu değil kakası yapış yapış değil yani arada pütürlü oluyor ki o sindiremediği içinmiş arada da normal yapıyor pütürlü de değil yapış yapışta değil
Hunilianne Alisaaaaa o bir damla kan için 5 ay süt alerjisi diyeti yaptım ben sonra da bi daha olmadi🤪
Alisaaaaa HandeSs anladım canım inek sütü ürünleri sanırım yasak yumurta bir de yani dana eti yasak ama kuzu eti değil diye biliyorum ama emin değilim tabi bakalım bizim dr umuz yarın ne diyecek
HandeSs Alisaaaaa evt ben kuzu eti tuketiyorum yimurta dana eti sut yogurt peynir tahin domates tavuk bana yasak olanlar
Alisaaaaa HandeSs oyyy çok zorlanıyorsunuzdur kahvaltıda olmazsa olmazımdır peynir yumurta. Tavuğu da ayrı severim neyse bebeklerimiz sağlıklı olsun da napalım onlar için katlanırız. Teşekkürler
HandeSs tosbikannesiii Normalsariya dondu rengi ama mukusvardi hala bizde actik zatenbizim hemen kanlabelli ediyordu sonra actigim ilk iki besin kanyapinca doktor devam etme baska birurun deneme dedi artik tam diyet yapiyorum
tosbikannesiii HandeSs yaa ben yaklaşık 3 aydır diyetteyim şikayetler azaldı kaka hardal sarısı sıvıya döndü mukus eskisi gibi yok bi alerji uzmanı arayışındayım kakada kan görmedim hiç ama diyeti neye göre acıcam bilmiyorum doktorumuz pütürlüye yakın kırmızı etten açmaya başlayalım dedi ama benim kafam Allak bullak
HandeSs tosbikannesiii Yanlis yonlendirmek istemem ama neden doktorunu bukadar uzun tuttu ki sureyibize 2 hafya sıkı diyet yapip tek tek acicaz dedi actik ve bakti kan oldu hmen kes 2 ay tamamen diyey dedi belkide sizin bazi besinlere karsi yok ama suan bosuna yemiyosunuz benim mesela tavuk yiyodum bisi olmuyo diye mehersem tavukta varmis. Onuda biraktim denemeden bilemeziniz bazi bebeklerin sadce sute olurken bazilarinin seftaliye bile olurmus maydonoza olan vardi dusunun bence denemeye baslayin suan neler yemiyosun mesela