Mommy_Bird Merhaba hanımlar bebeklerinize ne zaman tavuk eti vermeye başladınız 7 ay 23 günlük kızım bugün tavuk suyu için tavuk haşladım etinden ne zaman vereceğim diye düşündüm bi an 🤷♀️
-TubAsel- Mommy_Bird doğal koy tavugu harici bebeklere yasak bilginiz olsun erken ergenliğe sebep oluyor
Mommy_Bird Deletedmom9 şimdi biraz vermemde sakınca olmaz galiba değil mi birde 8.ayı doldurduktan sonra mı verdiniz 8 e girince mi
Sadiyealp Mommy_Bird 8. Ayda verdim canım ama minik minik olursa tadına baktırabilrsin çokta skntı olmaz puturluye veya minik paralara alışıksa 😃
Sadiyealp Mommy_Bird demek ki sevmiş canım ver ver 🥰arada yaparsın çok gec verirsen sevmiyor benim oğlum mesela balığı 1 yasında verdim sevmiyor suan çok çok az yiyo çıkarıyor 🙊🤷♂️
Zeynepalya_ve_annesi Mommy_Bird ben vermiştim 7 aylıkken ama blendırdan geçiriyordum çorbanın içine atıyordum yutması kolay olsun diye
Bebek2020 Mommy_Bird instagramda paylaşılan tablolarda ya 7. Yada 8. Aydan itibaren diye yazıyorlardı. 7 ay 23 günden sıkıntı olmaz bence. Afiyet olsun minnoşa 🌸