Ogretmen17 inan ki doyuyor bende bu halde belki daha beter haldeydim abartmıyorum akşam 10 bi başlardı emmeye ki genelde geceleri çok emerdi gece 2e kadar emerdi bide kolik bir bebekti oğlum sağolsun bir gün ağladım ilkkez anne oldum etrafındakiler aç mı mama mı versek emzik mi versek diye diye beni herkes tüketti ne emzik verdim nede mama ama ne kadar ağladım ne kadar kendimi üzdüm anlatmam mümkün değil bi Allah’ın kuluda demedi bu çocuğun tek bildiği şey meme DİE sonuç olarak gözleri net görmeye başladıktan sonra süremiz kısaldı iyikide o kadar emmiş çünkü ilk 6 ay sadece anne sütü verebildim çok şükür ne kadar emerse sütün o kadar artıyor geç odana kimseyi alma aç memeleri bi memende tut yarım saat sonra diğerine yarım saat tut en son hangi memede kaldıysan ordan devam et emzirmeye bi meme ile doyuyorlar ikinci meme ile oyalanıyorlar oyalanırken genelde uyuyorlar ikinci memede yani diğer emzirişinde o ikinci memeden devam et boşaltsın göğsünü ki hem mastit olma bu bir süreç ve bitecek hep böle gitmeyecek yani bunu bil bir ay sabret sadece geç odana mucizenle birlikte o doya doya emsin sende izle onu kıpırdamalara başlayınca kucağında zor tutuyorsun çünkü çok çok kokla gerçekten yeni doğanlar missss kokuyor
Kalbini rahat tut ve gerilme gerildiğinde Bırak yatağına git elini yüzünü yıka bu süreçte kısa ağlatırsan bişi olmaz sen gerginliğini at pozitif yaklas ki enerjini alsın bi bebek ne kadar pozitif enerji alırsa gelişimi o kadar olumlu gidiyor çünkü uzun uzun dahada yazmak isterdim aslında ama açıklayıcı olmuşumdur umarım ver memeni pes etme o çocuk aç değil sana sütün artsın DİE yardımcı oluyor işte ve korkuyor sana ihtiyacı var aç memelerini kalsın memende dünyadaki
En güzel şey emzirmek bebeğini bence buda Allah’ın bize verdiği en güzel nimet şanslı annelerdeniz ve bi çok anne var emzirmek için bebeğini neler yapıp eden yinede emziremeyen bu zamanın tadını çıkarın