ilknur_acr94 Kızlar perşembe 2. Ay aşısını olacak korkuyorum :( neler yaşadınız, tavsiyeleriniz var mı.. Çok ağlayacak biliyorum düşününce bile içim acıyor. Gitmeden calpol versem mi bilemedim…
Papatya ilknur_acr94 Merhaba. 1 hafta önce 3 tane aşı yapıldı. 1 koldan 2 bacaktan. Biraz ateş yapabilir 2 gün takip etmeniz gerekiyor. Bizim 37,3 e çıktı en fazla. 3 gün banyo yaptırmamanız gerekiyor.
Eslemmomy ilknur_acr94 yok kız o kadar çok ağlamıyor kucağına alıp sakinleştirirsen ilaç icirmeyi unutup gittim ateşi de çıkmadı bugün 4.ay aşısını olduk bakalım ne olacak
Snnrdrn ilknur_acr94 maşallah çok rahat geçti bizimki sağlık ocağından ateşi 37.5 geçince calpol vermemi söylediler bende öyle yaptım sadece bir kez yükseldi o kadar herhangi bir huzursuzlukta olmadı 🥰
CansuveCan ilknur_acr94 biz bugün 4. Ayı olduk çok şükür bir şey olmadı bence gitmeden verme gelince bak duruma göre verebilirsin
kadirefemmom ilknur_acr94 gitmeden verme canım o zaman aşı yararlı olmuyormuş bizde bi 10 gün önce olduk aşıdan sonra direk otoparkta corpol verdim agrısı için çok şükür maşallah rahattı oğlum ateşi felan çıkmadı 🌸
Deletedmom98 ilknur_acr94 gitmeden verme ben eve gelince mızmızlanıyor diye bir çay kaşığı verdim biseyi kalmadı vuruldugunda ondan cok ağladım