Asli2020 Merhaba arkadaşlar kalça cıkıklıgı kontrolünde 2 cm fark cıktı acaba çift bezle geçer mi basına gelen var mi
dehsetulvahset Asli2020 canm bizde de,ayni.olcude,cikti cocuk doktoru cift bez tak dedi ortopedi doktoru da cift bez hicbir ise yaramaz dedi bilmiyorum bende napacagimi
bianneeee Asli2020 2 cm fark nedir bilmiyorum ama biz çocuk ortopedstine gitmiştik çift bez çok etkili değil süreci uzatıyor ya da gerileme olabiliyor dedi biz iki ay bandaj kullandık ama çıkık açıları biraz düşüktü bizim
Defnemm22 Asli2020 kızımda da vardı ciddi boyutta değildi çift bez kullandım Kanguruda taşıdım günde 1 saat dar şeyler giydirmedim doktor bunları yaparsan geçer dedi ve geçti
Arhim Azizeguney yoo bu tedavide kullanılan bir yontem bız 3 ay cıft bez kullandık pısık yapmadığı gıbı kızım ıyılestı
Azizeguney Asli2020 o zaman geçmiş olsun şimdiden bence bol bol pişik kremi alın çift bez çok pişik yapar
Zeynoerdogan Çift bez işe yaramaz diyen doktor başka bir çözüm tedavi önerisinde bulunmadı mı, işe yaramaz deyip evinize mi gönderdi ?