lvnt_kokusu Merhabalar kızım 4 aylık bu ayda azar azar zeytinyağı ekleyip yoğurt veriyorum alerjik bir durum olmadı cok şükür, ek gıdaya erken başlayan var mı
Caglaed lvnt_kokusu doktor bize de başla dedi 4 ayda meyve suları ile ama ben erken olduğunu düşündüğüm için başlamadım ama sebze meyve yoğurt diye sıralıyorlar genelde ben de cok kararsızım neyle başlasam nasıl yapsam diye
Bvzz lvnt_kokusu sadece merak ettiğim için soruyorum neden erken başladınız erken başlamak mı daha avantajlı acaba 6 ayda mı ki 🤷♀️
dertlikerkenez lvnt_kokusu biz 4 aylık ek gıdaya başladık, zeytinyağı 5. Ayda listemize girdi. İlk ay hiç zeytinyağı vermedim. Doktor mu yönlendirdi sizi?
Bebeklerm lvnt_kokusu 4.5 aylıkken başladık daha yeni sayılır şimdi 5.5 olacağız önce yoğurt sonra kabak havuç patates verdim sonrasında elma armut şimdi avakado vereceğim 3 gün kuralına uyarak hepsi şimdilik hiçbirinde sıkıntı yaşamadık hepsine 1 çay kaşığı organik zeytinyağı kullanıyorum
Deletedmom98 Caglaed anne sütü alıyorsa altı aylıkken basla bence mamaylaysa sebzeden basla meyvenin tadını alınca yemiyorlar
Ozgeruya lvnt_kokusu 1 hafta sonra kızımda 4 aylik olcak ama bize başlatmadı ek gıdaya 6. Aya kadar anne sütüyle gidelim dedi
Caglaed Deletedmom98 anne şutu alıyor aynen baslamadim 36 haftalık doğdu birde zaten Gazi çok ek gıda da daha da artıyormuş herhalde
Deletedmom98 Caglaed ilk basladıgında evet altıncı ayda da olsa artıyor sindirim sistemi alıskın olmadıgı icin sonra düzeliyor bizde 38. haftalık dogduk sizinki erken doğum oldugu için yedinci ay baslayabilirsiniz sanırım yani ebem öyle demişti bana altı bucuk aylıkken sebzeyle baslayabilirmişim yanlış yönlendirmiş olmayayım gene sağlık ocagına danışabilirsiniz sizde