Gulcyln Merhaba arkadaslar bu ocean d3 ilacini kac damla ya da fis fis olarak ne kadar veriyorsunuz? Bebegim 3 aylik aile hekimimiz 3 damla dedi ama cok ilgili biri degil o yuzden emin olamadim 🤷♀️
Parsannesi Gulcyln bir fıs 3 damlaya denk geliyor fıslatarak daha kolay verirsiniz ama tercihe bağlı damlalıkla da 3 damla verebilirsiniz 😊
Birhemsireanne__ Gulcyln Bu d vitamini iyimi acaba ben devit3 kullanıyordum sağlık ocağı vermişti ama sanırm gaz yaptı cocugmda zatnw gazlı iyice arttırdı bende şimdi bu markayo aldım
Gulcyln Parsannesi sadece 1 fıs yapsam da olur o zamn 😊 bn damla sayisindan emin olamadim da cnku doktor 3 damla ya da 3 fis dedi iyiki sormusum 🤦♀️
Parsannesi Gulcyln yanlış söylemiş ya iyiki sormuşsunuz cidden insanlar çok sorumsuz oldu pes vallahi
Gulcyln Birhemsireanne__ bnde forumda okudum iceriginin temiz olmadgini kullnanlarin bbklerinde daha fazla gaz yptigini. Kendm de bebegimde gozlemledim gercekten surekli ikinmasina sebep oldu o yuzden bi de bunu deneyeyim dedim icerigi temizmis ama iyi olup olmdgini bilmiyorum
Parsannesi Gulcyln görünce yazmak istedim sağlık ocağında verilen hem gaz hem kabız yapıyor ocean cidden çok iyi hem doğal hem yan etkisi yok 😊
Gulcyln Parsannesi cok tesekkur ederimm cok sagolun 🙏 hemen kullanmaya baslayacagim ins. Bize de sknti yapmaz
Parsannesi Gulcyln ne demek Rica ederim bence içiniz rahat olsun doktorlar da kendi çocuklarına kullanıyorlar bu markayı 😊