132420 kizim 10 aylik. kahvaltida omlet cesitleri ( kasarli , sade , taze soganli , maydanozlu vs gibi) , muzlu ve sade pankek , menemen, patatesli yumurta , patates tostu yapiyorum genelde.avokado varsa evde dilimleyip eline veriyorum. yaninda ihlamur kahvaltinin 1 cay bardagi. ara ogun olarak yulaf ezmeli meyve ya da direk meyvenin kendisini veriyorum eline. bazen muzu ezip pekmez ve ceviz ile karistirip yediriuorum. mercimek corbasi , kereviz corbasi, brokoli ve bal kabagi corbasi tarhana tavuk suyuna tel sehriye vs yapiyorum. ana yemek olarak da kofte , sebzeli bulgur polavi, pirinc pilavi, ispanak , semizotu yemegi, kofte patates yemegi, firinda somon baligi , kuru fasulye nohut , yesil mercimek yemegi , eriste , etli patates yemegi , sarimsakli yogurtlu karnihabar , kereviz pirasa yemegi, makarna , but tavuk patates ve havucu haslayip az limon ve unla terbiye yapip yddiriyorum biz haşlama deriz. aklima gelenler bunlar. her yemefin yaninda mutlaka yogurt yediririm.corbalarini genelde ya et suyu ya da tavuk suyu eklerim. yumurtalarina peyniralti suyu eklerim. cok cok nadir arada bebek keki yaparim ara ogun icin. sekeriz tam bugday unuyla. tatlandirmak icin balkabagi puresi ya da pekmez kullaniyorum