Cakilkum Kızlar altı aylık bebeğim grip oldu ek gıdaya başladık doğal olarak ne verebilirim bana ne önerebilirsiniz lütfen yardım
Mentuglale Cakilkum bende aynı dertten muzdaribim 5 ay 10 günlük bebeğim iki gündür grip üstelik bende gribim halsizim allahım şifa versin geçmiş olsun burda bekleyeyim bende 😪
Erimyonca Cakilkum çay kaşığına tereyağını erit bi okadarda üzüm pekmezi koy ılık bi şekilde ver öksürüğü varsa direk keser
alp_10 Cakilkum benim bebegimde 6 aylik grip 2 gündür gece saat basi uyaniyor öksürük burun akıntısı vardi ilaçta verememistim karaciger enzimleri yüksek cikiyor diye daha da kötü oldu şuanda antibiyotik verdi doktorumuz 😔😔
GoGirl Cakilkum benim oglumun sadece burun akintisi vardi sbh doktora goturdum genzinede akiyormus dogru tedavi onemli doktora gidin mutlaka
Cakilkum Mentuglale Erimyonca alp_10 dün hiç bakamadım bide yarın aşı var öksürük oldu çok teşekkür ederim canlar yapıcam tereyağı ve ıhlamur tarifi deneyim inşallah atlatır yavrularımız 🙏🙏
alp_10 Cakilkum gripken aşi yapılmaz bize yapmadılar geçince gelirsiniz dedi ebemiz bilginiz olsun boşuna gitmeyin
Mhrfts2019 Çok geçmiş olsun . Burnunu sık sık açın . Ihlamur verebilirsiniz . Carpol verin huzurlanırsa