Hafsa_23 Selam hanımlar. Kızım 11 ay 14 günlük. İstediği olmadığı sinirlendiği zman ellerini sıkıp kendini titretiyor. Bu durumu nasıl unuttura bilirim? Cok sık yapıyor
Yavuzuannesi2012 Hafsa_23 23 aylık ve oğlum da aynısı. Unutturamadım bir türlü. Birşey olmasın bildiğin sıkıyo kendini titriyor. Kıpkırmızı oluyor. Bide oğlumda çok vurma var. Görümcemin oğlundan sonra böyle oldu. Vurmasınu bilmeyen bir bebekti. Bu konuda bir uzamndan yardım almayı bile düşünüyorum
Esmataha Benim kız üç yaşına girecek iki ay sonra. Sinirlendiği zaman bir bağırmalar, hareketler, laflar sanırsın büyümüşte küçülmüş. Resmen çocuk terörü 🤣
Yuyu Benim kızım 9 aylık sinirlenince ısırıyor. 6 dişi var bugün yüzümü mosmor yaptı şaştım kaldım yani sen 9 ayliksin neyin siniri bu. Inşallah büyüdükçe akıllanır 🤲
ballilokmaninannesi @Hafsa_23 benim kızımda 11 aylık sinirlendiğinde kendini pat geri atıyor olduğu yere ve sert vuruyor çok üzülüyorum
Hafsa_23 ballilokmaninannesi sizinki daha sıkıntılı gibi kafayı yere vurması açısından Yeni mi yapıyor Bayadır var mı
Yuyu Hafsa_23 ya sürekli evreler pandemi ve hava soğukluğundan dolayı acaba enerjilerini mı atamıyorlar da böyle oluyorlar anlamadım ki
ballilokmaninannesi @Hafsa_23 1 aydır falan yapıyor çok sık yapmıyor ama çok sinirlenince kendini atıyor kafasını çok sert vuruyor canım gidiyor her defasında