Minik18 Kizlar 2 aksamdir emziriyorum durduk yere ciglik cigliga agliyor acaba acmi diyorum tekrar emzirmeye çalışıyorum azcık emiyo yine başlıyor ağlamaya goren de dövdü filan sanar o şekil neden olur sizce
elifiii Minik18 bebeğiniz ne kadarlık? aynı saatte aglıyorsa kolik olabilir, white noise dinletmeyi deneyin. Eger yakınlarda aşı veya ortam değişikliği olduysa ya da atak haftalarındaysa huysuzluk olabiliyor.
Sarella Minik18 benim bebeğimde 32 günlük ve oda öyle aglamıyor ama huysuzlanıyor hep aynı saatte ve gece gaz dan diye düşünüyorum Sizinde öyle olabilir
Bhrumt Minik18 gaz sancısı olan kolik bebeklerde bu şekilde olur.her akşam aynı saatte başlar. Yediklerinizle dikkat edin bebeğe masaj yapım göbeğine ayak altlarına birde biz biogaia kullanıyoruz doktorumuz verdi çok faydasını gördüm
Minik18 elifiii canım 25 gunluk daha gündüz hiç öyle birşeyi yok akşam saat 11 de başlıyor yarım saat ağlamayla geciyor
elifiii Minik18 gaz sancıları başlamıştır, ayagını sıcak tutup sakinleştirici bir müzik eşliğinde ayşe önerin gaz masajı videolarını izleyip uygulayabilirsiniz.
ikikizannesi bnm kizida 1 bcuk aylik her aksam 9da basliyor huysuzlanmaya12 yle gece 3 arasi kiyamet kopuyor
kubraturkann Bizim de başımıza gelmişti canım sanırım sancı dan geçici bi durum korkma Bizim 2 haftaya yakın sürmüştü ayaklarına sıcak su torbası koyup yerinde kaldırmadan pispislayarak dalmasini sagliyodum Biraz uzun suruyodu ancak iyi geliyodu. İnşallah en kısa zamanda biter 🙏