elif-emirinannesi Nisa17 yiyebilirsin canım. Keşke diyet yapmasam yesem kilo almasam ne kadar güzel olurdu. Camış gibi oldum kaldım 😔
Nisa17 elif-emirinannesi yapısal sanırım öyle demeyin lütfen kardeşim ve annemde maşallah etlerine dolgunlar ama malesef ben zayıfım yediğim her şeyi iyice çiğneyip tüketiyorum sanırım ondan yoksa çikolata kola gibi şeyleri çok tüketirdim yinede aynıydım bide onlar kilo yapan şeyler diyorlar
Minik1anne Nisa17 bende 45 kiloyla hamile kaldım 58 ile doğum yaptım şuan 44 kiloyum sizin gibi çok yoruluyorum bileklerim ağır bisey kaldırınca ağrıyor resmen😕
Nisa17 Minik1anne Allah yardımcımız olsun resmen çok zor durumumuz en azından benim için çok zor oluyor
Meyra 45-47 kg arası olanlar gelin toplaşıp ağlayalım bende 65 ile doğuma girdim smdi 46 kiloyum ne denediysem kilo alamıyorum keske 65 de kalsaydım ne güzeldi öyle smdi de çabalıyorum ama sonuç alamıyorum
Nisa17 Meyra bende kızlık zamanımda 50 kiloydum sürekli en son alabileceğim kilo da53 oluyordu eşimle tanıştığımdan beri 45 de sabit kaldım düştüğü oluyor ama malesef hiç yükselmiyor
Elif1150Ecem Nisa17 gece salçalı Makarna ye ,abur cubur ye,bol bol eti cici bebe, süt ,muz bal ,yer fıstığı,ceviz fındık Yulaf ezmesi hepsini karistir gece ye ,mutlaka düzenli ye ama faydası oluyor canım
Elif1150Ecem Nisa17 🤗🤗evet canım bu saydığım süt ,bal yulaf, fındık fıstık , bal,muz, işte bisküvi yi,hepsini karıştırıp,bı güzel yiyorsun, makarnayı arada ye gece kilo yapıyor bunlar, denenmiş bunlar canım
bitterikolata Nisa17 keşke senle bi hafta takılsak sen benim yiyeceklerimi yesen ben senin yiyeceklerini yesem ikimiz de mutlu ayrılırdık canımcım 🥰😂