Dln49 Ozgeruya geçmiş olsun bende kızımı emzirirken dişim çok kötü ağrımaya başladı ve ne yaptıysam geçmedi doktora gittim çektiler ve bir kerede başka bir dişimi de dolgu yaptırdım
Canga Ozgeruya Hiç bir çaresi yok güzel anne o doktora gidilecek sonra daha önce neden gitmedim diye kafalar duvarlara vurulacak. Çok geçmiş olsun.
Egemen26 Ozgeruya benimde ağıyor kuzum emzirirken oluyor depolar boşalıyor kalsiyum tüket süt alerjiniz yoksa
Egemen26 Ozgeruya tamam canım dene birazda beklet ağzında yakıyo biraz ama iyi gelecektir ağzının içinde baya çalkala
Ozgeruya Canga ama önceden yoktu bişey kanal tedavisi olmuştu o dişe dogumdan sonra başladı ağırmaya gene
Canga Ozgeruya Bizim göremediğimiz anlayamadığımız bi durum söz konusu olabilir ihmale gelmez çoğu hastane boşken gidin bence bu çözümlerin hepsi geçici belki anlık bile değil.
Ozgeruya Dln49 ayy inşallah aksama acile gitcem eşim işte annem gelince kızımı ona bırakıcam bi tanıdığın diş doktoru ona danıştım acile git antibiyotik yazarlar dedi