Berfuuu Kizlar yardım edin delirecem ya çocuğu karın uzerinde yatirmak istemiyorum ama tek yatabildigi pozisyon o sırtüstü yatirinca hep sıçrıyor uykulu ama bi anda kalkıyor inliyor. Neden olduğunu bilen varmı yardımcı olun lütfen
[silindi] Berfuuu benim oglumda sirt ustu yatarsa cok sicriyor, buyudukce geciyormus. Ben gunduzleri yuzustu gece yan yatiriyorum.simdilik boe cozum.buldum
AyazAslan Berfuuu bebegin nekadarlik? Benimki 5 haftalik ve ben yarim kundak yapiyorum. Kollarini sariyorum ve kendi hareketlerinden dolayi sicramiyor
Berjin77 Berfuuu yeni doğan bebeklerde bu normal bence henüz nefesini kontrol edemediği ve dönmediği için yüz üstü yatırmayın kundak yapabilirsiniz kollarını açamazsa sıçramaz
Sevdesaree Sevdesaree isterseniz kollarını sarıp da uyutmayı deneyin doktorlar hep uykusunda kollarını sarın diyor çünkü kolları hareket etse korkup uynıyorlar
AyazAslan Berfuuu bende ne savaslar verdim baslarda, kucuk bey hala kiziyor ama pes etmiyorum. sadece geceleri yarim kundak yapiyorum. 😊 benimki genelde memede uyudugu icin yatagina ortuyu serip uykuya daldiktan sonra onu yataga koyup sariyorum
Berfuuu AyazAslan evet oylede mantıklıda ama bence memede uyutmamaya çalışın hep onu ister yataginda uyumaya alışsın bence