ikicocukludunya Nereye yatırsam anında uyanan bir bebeğim var , dalamıyor. Hamak kullanıp bi mucize yasayan var mı? Hangi marka aldınız veya evde yaptım diyen varsa nasıl yaptınız?
Fatmanurrr23 ikicocukludunya ben 1 saat önce buldum çözümü ne yaparsam nereye koyarsam koyayım uyumayan bebe uyudu 😂 sepet beşik park beşik bebek arabası eski tip salıncak ne varsa denedim hiç uyumayan sadece dizimde uyuyan bebeğim pusetin içine yastık koydum belini doldurdum düzleşsin diye iki ileri geri salladım uyudu ben şok 😂
Defne17 ikicocukludunya biz 😀 gerçi bizim için biraz geç oldu ama rahatladık doğduğundan beri ya kucakta ya ayakta sallıyordum bir kaç ay önce hamak aldık 100 lira gibi bisey cok rahat ettim şuan 1,5 yasinda bize artık kucuk geliyor ama gittigii yere kadar kendi uyumaya alışana kadar devam alin derim öneririm
Deletedmom14 ikicocukludunya yok bacım. Herşeyi aldım ama uyumuyor. Elektrikli salıncak, hamak ,beşik, puset hepsi var ama uyku yok 😁ilk gun hepsini sevmiş gibi yapıp umutlandırıyor, gerisi yok😁
ikicocukludunya Fatmanurrr23 masallah devamı gelsin inşallah,o da cozum değil bizde denedim ayakta vs de sallanmıyor tek uyudugu yer meme
ikicocukludunya Defne17 markası ne internetten mi aldınız bir umut ışığı doğdu😅 elektrikli kendi sallanan ana kucagı var onda durmuyor inş hamağı sever
Mucizemveben90 Defne17 benımkıde sadece hamakta uyuyor 7 Aylık nasıl sıgacak dıye düşünüyordum sizin yorumunuzu gördüm demekkı sığılıyo
ikicocukludunya Deletedmom14 ilk oglum uyku sevmıyordu biliyorum o duyguyu, bu oglumda umudumu kaybetmek üzereyim de deniyorum son şansları yine de😂
Duygunida ikicocukludunya https://ty.gl/iuawpwjfs ben bunu kullanıyorum çok memnunum. Zıpzıp özelliği de var