Dilanacr Merhabalar 4 aylık bebeğim var Demir e başlayalım dediler damla yazdılar Ancak devletin verdiği Demir ilaçları bebeklerde gaz ve karın agrısı yapıyormuş tavsiye edebileceğiniz Demir damlası var mı en iyisi 🧸🎈
Eslemmomy Dilanacr bana görümcem nutriovit myiron kan damlası önerdi ama kullanımı hakkında doltorumuzdan net bilgi alıp öyle başlayacağım araştırdım içeriği en temiz şekersiz parabensiz bir ürün içeriğinde sadece demir sülfat ve elma aroması var
Deletedmom14 Bana doktorum ferdim yazmıştı. Ama almadan önce araştırdım. Ağır kokusu var ve bebekler sevmiyor yazmış çoğu kişi.burada memnun olanlar da var ama ben yine de Ocean Microfer aldım.tadi güzel ve rengi beyaz .leke de yapmıyor yani diş yada kıyafette
Kkubu80 Cansumommy bende bugun oceon aldım ama esim sormayi unutmuş kac damla veriyorsunuz kilo sayisi kadar mi
Deletedmom14 Kkubu80 bana eczanede kilo başına bi damla dedi ,arkadan biri yok yok kilo başı iki damla dedi .bi arada kaldım. Kilo başı 1 damla veriyorum, artık pekmez de yiyebildigi icin