23082020 Kızlar akşama patlıcan yemeği yapmayı düşünüyorum gaz yapıyo diyen var yapmaz diyen var siz ne düşünüyorsunuz yada akşama ne yemek yapacaksınız bana da fikir olsun hem
Prensinannesii 23082020 al benden de o kadar süt ürünleri meyve sebze gz yapanları çay kahve çikolata lahana paketli gıdalar gluten içeren hiç bir şey yemiyorum bir hafta oldu halen gazlı yediğim pirinç ve patates mi gaz yapıyor acaba anlamadım
Nrgs 23082020 bebeğiniz eğer çok gazlı bir bebekse isterseniz sadece su içerek yaşayın o gaz yine oluyor onun yerine abartmadan her şeyden yemeye çalışın ve yemeklerinizi kimyonlu yapın diğer türlüsü sizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor
ilahiyatci_Mom Ben defalarca yedim canım daha yeni bir aylık olduk ki gaz konusundan bende hiçbişey yiyemez oldm o yüzden bende yapmadı hiç
23082020 Gunes55 öyle aslında cnm dikkat etmeyenin çocuğunda gram gaz olmuuyo biz o kadar ince düşünüyoruz gazdan kurtulamıyoruz
SertapHilal Evet herşey gaz yapıyo onu yemiyim gaz yapmasın falan deme herşeyden az az yemeye çalış. Ben öyle yaptım şimdi bebeğim de alıştı ne yersem yiyim aynı oluyo çok gazı olmuyo
23082020 Prensinannesii ne yapacaz yemezsek de sütümüzün kalitesi azalacak valla şaştık kaldık bana da paketli gıdalar yasak