SevdaNurumm Merhaba arkadaşlar var mı böle 7 24 bağımlı ikiz gibi yaşayan anne ve oğulları 🙈 evde sürekli el eleyiz hep yanmda kendi tek başına oyun asla oynamıyor… Normal sürecler mi acaba veya hep mi böle olucak bilmiyorum 😊
Gokcee SevdaNurumm benim kızımda 18 aylık ve aynıyız maalesef asla tek başına oyun oynamıyor ve hiç yanımdan ayrılmıyor 😌 umarım geçici bir süreçtir diye bekliyorum 😂
Canga SevdaNurumm 22 aylıktan sesleniyorum bazen değişiyorlar sonra yine aynı bağlanmalar gerçekleşiyor. Bu döngü böyleeee gidiyor. :)
Zeyzey2019_ SevdaNurumm 21 buçuk aylık ve biryere giderim diye pijama ipime elini dolayıp yaşıyor 😁😁😁
SevdaNurumm Gokcee inş inş. Peki kıskanclık huyu var mı? Mesala benm oğlum kendi yaşıtlarıyla oynamaktan nefret ediyor sevmiyor… Ama kendinden büyük 5 6 yaş cocuklara bayılıyor 😊
Gokcee SevdaNurumm kıskançlık yok bizde mesela Anneane babaanneye falan bırakınca da beni aramıyor allahtan 🙊🙊 ama bizimkide öyle yaşıtlarıyla hiç ilgilenmiyor daha büyüklerle abiiii abblaaa diye arkalarında geziyor 😂😂
Canga SevdaNurumm Merak etmeyin siz ooo diyene kadar hemen geçiyor zaman ve o boyuta geliniyor. Spoiler vereyim buralar fena buralar yangın yer buralar help me. 🤪
Canga SevdaNurumm Kararmak değilmekte gerçeklerle yüzleşmek diyelim. :) Artık karşınızda bi birey doğuyor kendi söz hakkı oluyor sinirleniyor söyleniyor geziyor bıdı bıdı konuşuyor zor evet ama tadı öyle güzel ki şu dönemlerin. :)
SevdaNurumm Canga biz şuan daha tam olarak konuşamıyoruz ama konuşsak bicok şeyi hallederiz heralde 😊
SevdaNurumm Gokcee biz de yaşıtlarına olan bi kıskanclık var.. Yani mesela ellerine bişey versem hemen alıyor. Oyuncaklarına dokunmalarını istemiyor vs… Ama kendinden büyük cocuklarla oynadığı zaman sıkıntı yok… İnşallah öğrenir paylaşmayı… ❤️
Paramedikelif SevdaNurumm merhabalar bu durumunuz geçti mi acaba 16 aylık böyleyiz anneanne babaanne de de durmuyor asla
SevdaNurumm Paramedikelif şuan 27 aylığız aynıyız ev icinde ben nerede o orada ama anane babanne Dede ile gider gezer gelir 😊