Musaa 27 günlüğüz çok dikkat ettim ama tıkanmış acil çözüm bulmam lazım bogazı balgam dolmuş galiba yatmıyor hiç
Halimemeva Musaa 5 aylık bebeğim dünden sabahtan beri ayni sıkıntıyı çekiyorum canım doktora gidemiyorsan buhar dene ben acayip faydasını gördüm kaynar suyu leğene koy bebeğinin yakınında bi yere bırak buhar çok güzel açtı benim bebeğimin burnunu
Oykmmkrkn Elif2968 gunaydin. Benimde tikali bazen hırıltılı nefes alıyor fizyolojik serum kullaniyorum her deliğe iki damla lakin yine hırıltı iki gündür geçmedi . Bilginiz var mi bu konu ile ilgili
Yerfistigininannesi Halimemeva ay Allah razı olsun uyurken bende bırakayım yanına kızım 8 aylık oda aynı durumda açıyorum beş dakka sonra aynı burnunu temizlemekten kan geldi artık
Rrraaaiiinnn Yerfistigininannesi burnunu sürekli temizlemeyin yani aspiratör le cekmeyin o sakıncalı günde 1 den fazla ama bu serum fizyoloji suyu ile günde 10 kere bile olsa sıkın zararı olmaz dedi doktor bize bilginiz olsun. Sürekli burnunu aspiratör ile çekmek damar çatlamasına sebep olurmuş ondan kan gelmiştir burnundan
Aryemus_3 Yerfistigininannesi surekli aspiratörle çekmek mukozaya zarar veriyo ben serum fizyolojiği sıkıyorum ya ovuşturuyor yada hapşırıyor çıkıyor yada genizden akıyo içeri
Musaa Ya ben şehir merkezinden uzakta oturdugum için alamadım sipariş verdim gelmedi eşimde bugün alacak teşekkür ederim ayrıca ilgilendiginz için
Elif2968 Oykmmkrkn YouTubeda Dr.osman Gönülal’ın burun tıkanıklığı nasıl geçer isimli videosunu izlemenizi tavsiye ederim Rabbim iyilik versin kuzulara