ArdcAyca Kizlar https://imgyukle.com/i/TuUSwM bu sekilde bisey oldu gecenlerde pütürlüydu smdi hafif kizarmis birde diger bacagnin ust tarafi boyle. Baska bir yerinde yok acaba egzama mi oluyor bu?
AselMiray ArdcAyca doktora söyleyin özel bi losyon veriyolar benim kızımın da buna benzer oldu ama daha da kötüsüydü cilt kuruluğundan olabilir dedi , her banyodan sonra kullanıyorum çok şükür düzeldi şimdi
Elif2304 ArdcAyca evet canım egzama benim kızımda da aynı şekilde vardı önce sadece iki taneydi sonra bacaklarında arttı doktor egzama dedi bi losyon verdi sabah akşam sürüyorum
ArdcAyca Asel8 surekli yagliyorum bebe yagi nemlendirici ve vazelin kullaniorm bepanthol de aldik cilt onaricisindan onu surunce boyle kizardi anlamadim bende 🙄
ArdcAyca Asafeymeninannesi tesekkr ederm bir de onu denerim sureklide nemlendiriyorum her altini aldigimda
Elif2304 ArdcAyca daha yeni kullanmaya başladık canım 4 gün filan oldu çocukluk egzeması geçer dedi genetik de olabiliyormuş benim de burun kenarlarımda var maalesef 🤦♀️