Senaanur Merhaba Anneler Doğum yaptıktan sonra saçlarım ciddi oranda çok dökülüyor her elimi attığımda avuç avuç saç geliyor bu durum çok canımı sıkıyor sizde de oldu mu, buna nasıl bi çare bulabildiniz ?
Fatmanurrr23 Senaanur benimde öyle oluyor 3 ay falan olurmuş ama ben pantenin argan yağını sürünce biraz düzeldi daha az dökülüyor
kar_kristali Senaanur 1.kural banyo öncesi zeytinyağı 2.kural kremsiz şampuan içine 10 adet ezilmiş aspirin Kural saç kremi yerine banyo sonrası yarım çay bardağı kadar üzüm sirkesiyle saç derine masaj ve durulama.. Daha sonra geçince bana dua🙈😂 Bu 3 kuralı uygula bişey in kalmaz canım🌹💞
angellove2518 Senaanur bende de öyle birde bazen saçımın arkası bir yumak oluyor birbirine karışıyor ama duydugum hep dogumdan sonra bebek anneyi tanıyınca hem bebegin hem anneninki dökülürmüs gercektende öyle sanki 3. Bebegim 3. De de aynı oldu sonra düzeldi
BademsMam Senaanur helalles şampuan kullanıyorum. Etkisini görmeye başladım. Hem saçımı besliyor hemde dökülmeyi ciddi oranda azaltıyor. Mühendisinoğlu sayfası öneriyor.
BademsMam Fatmanurrr23 5 ay oldu hala aynı 3 ay dedikleri masal canım inanma 🤣 10 aylık olanda dökülüyor
Senaanur Fatmanurrr23 gerçekten işe yaradı argan yağı kullandım ve ciddi oranda dökülme yavaşladı çok teşekkür ederim
Deletedmom4018 Senaanur Benimde artık başım ağrımaya başlamıştı dün eşim tıraş Makinesi ile kesti belime kadar geliyordu şuan göğsüme kadar geliyor zaten tesettürlüyüm uzar zamanla