nurelem Kızlar yoğurt yapmak için inek sütü bulamadım maalesef bu gidişlede bulamam zaten. Evde nasıl yoğurt yapabilirim, günlük süt diye duydum hangi marka süt alabilrim maya olarak ne kullanabilirim
Gzde07 nurelem canım önce bende burdan bi post okudum bimde altın sütten güzel oluyormuş bende ondan alıp deneyeceğim mecburen market yoğurdunu da maya olarak kullancam🤷🏼♀️
Bebeklerm nurelem canım ben sek laktozsuz aldım günlük süt maya olarakta activia sade tercih ettim probiyotik olduğu için
Atesbebek nurelem içim süt kesinlikle ben yoğurt makinesinde yapıyorum ama içim süt le yaptığımda olması gerektigi gibi tutuyor Yörükoğlu Sütaşta denedim . Tavsiyem içim gunluk süt
SenaaTuna Atesbebek makinede nasıl mayalıyorsunuz acaba? bende yeni makine aldım.Tam olarak bilemedim nasıl yapılacağını.
Atesbebek SenaaTuna soğuk sütün içine ben normal yoğurt koyuyorum mayalamak için. makinedeki kavanoz kadar Maya koyuyorum onu iyice karışması çok önemli o yüzden blenderla iyice karıştırıyorum sizde iyice birbirine karışmasına dikkat edin sonra kavanozlara koyup makineyi çalıştırıyorum. Kavanoz seklinde değilse makineniz bı litre süte bı su bardağına yakın yoğurt yeterli gelir ben bazen daha azda koyuyorum ama tutuyor.
angellove2518 nurelem bimde şişedeki günlük süt ile yapıyorum demişti komşum memnun oldugunu söylemişti deneyin isterseniz ama market yogurdu ile mayalama sünme yapıyor