Eymenkuzey kızlar oglum 1 haftayı geçti mukuslu kaka yapiyor ayrıca ilk bir iki günde kanlı kaka yapti onun 1 gun öncesinde atesi çıktı sonra bunlar yaşandı doktora goturduk alerji ihtimaline karşı kaka tahlili istedi simdi istediği anda veremedik çünkü kaka yapmamıştı bu kaka örneğini ne kadar zaman içerisinde hastaneye vermek gerekiyor bu ilk sorum ikinci sorum bunu yaşayan var mı başka neden olabilir mukuslu kaka ve kanlı kaka???
Bulutsmom Eymenkuzey genellikle anlattığıniz durum alerjik oluyor veya enfeksiyon . Umarım birşey yoktur. Yapmadı mı henüz kakasını. Sadece mukuslu olsa birçok sebebi var. Ancak kan ve ateş eşlik ediyorsa vakit kaybetmeden verseniz iyi olur .
Cns_ikraliya Çok geçmiş olsun bizimde başımıza gelmişti ilk yarım saat içinde teslim etmek gerekiyordu öyle hatırlıyorum ama siz gene bi soruntahlil sonucu mikroptan kaynaklı çıktı herşeyi ağzına götürüyordu , antibiyotik kullandık çok şükür geçmişti🙏🏻
Selinn20 Eymenkuzey sut ve süt ürünlerine alerjisi olabilir benim kizimdada olmuştu şimdi ben süt ve süt ürünleri yemiyorum emzirdigim icin