Baloglumdoruk Merhaba hanımlar oğlum tam7 aylık oldu ama hala oturamıyor normalmi acaba sizin bebişler kaç aylıkken desteksiz oturmaya başladı
jap Baloglumdoruk normal canım. Annemin komşusunun bebeği 11 aylıktı destekli oturuyodu daha. Bi sıkıntısı yoktu canı oturmak istemiyormuş 😂
asz Baloglumdoruk hiç dert etmeyin.dün de bu tarz bi posta yorum yapmıştım.oğlum 8 ay 26 (artık 9 ay diyelim)günlük. iki hafta anca var tam anlamıyla düşmeden oturalı.veee emekleme yok bizde de.heyecanla bende onu bekliyorum.ilk dişi bile 7 ay 25 günlükken çıktı ve ben üstte 2 diş daha uç vermiş derken meğer 4 diş birden uç vermiş şuan.
Banu_alper Ekstra baska bir belirti sıkıntı yoksa dert etmeyin benimde oglum donemiyor diye uzuluyordum 9. Aya yakin tam donmeye basladi simdi yatakta degmedigi yer kalmiyor 😂 dert etmeyin zamanla olur bazi bebekler tembel oluyor ☺️
Baloglumdoruk asz aaa maşallah ne güzel bizde dişle ilgilide bişey yok şuan bazı geceler çok fena ağlayarak uyanıyor sadece aklıma hep diş geliyor ama şuanlık kaşınmaktan başka bişey yok