Senanurunannesi Hanımlar Philips awent emzik kullanan var mı bebekleriniz kesin tuttu mu sizce almalımıyım birde hangisi daha iyi oluyor
Gnlakyz08 Senanurunannesi canım ben ilk alışverişte chicco almıştım almadı kızım alırsa da öğürdü hep Philips avent aldım tek seferde aldı şimdi de bırakmıyor çok sevdi anne memesine çok benzeyen bir emzik o yüzden bebekler seviyor hiç düşünmeden al derim
duru_20 Senanurunannesi bende Philips avent ultra air verdim tek seferde aldı ve 5dk sonra kendiliğinden uyudu ben şok oh dedim ne rahatmış ama 1.aydan sonra azalttı 2.aydan sonra bıraktı şimdi 3 aylığız hiç almıyor bips aldım onuda çıkarttı
Sengulbayrak Senanurunannesi en az 6-7 çeşit emzik aldm avent dahil olmak üzere. 3 ay ısrarlar denedm. Öğürdü sürekli almadı. Son 1 aydır bibs alıyor. Şiddetle bibs almanızı öneririm
duzenlianne Senanurunannesi bende cok emzik denedim ama en iyi tuttugu philips avent ultra air oldu bibste aldım onu ilk aylarda tutmadı ağzına büyük geliyordu heralde ama şimdi onu da tutuyor. Bebekten bebeğe değişiyor imkanınız varsa hepsini deneyin ☺️
Renk Senanurunannesi valla avent tutmayınca bir kaç marka aldım denemek ıcın. Wee baby, nuk vs. Nuku tuttu diğerlerini tutmadı. Bebeğim memnun sanırım :)
Sengulbayrak Senanurunannesi eski tarz köy memesine benziyor lastik rengi. Agzı tam doldurdugu için ilk verdiğimde alıp 1 saat agzından bırakmadi kızım. Hala daha aynı emzikle devam ediyoruz alıyor yani.denemekte fayda var
MasalMomy Senanurunannesi avent kullanıyoruz hemen tuttu ve çok sevdi 4,5 aylık gördüğü yerde kapıp ağzına atıyor ☺️
Z44 Senanurunannesi kac tane emzik denedim almayınca almıyor su an yine denedim almadi attım sinirden hepsini 🤕 o kadar zor uyuyor kj !!!!!
Mediss Benim bebeğim 4buçuk aylık wee baby damaklı, bibs, kauçuk emzik VS denedik tutmuyor avent air kesin tutuyor mu yani yüksek ihtimal?