Dilekkkkkk İçirebilen varmı 60 cc yi 1 saatte içiyor ☹️ Vanilya karıştırıp veriyorum yoksa almıo ağlaya ağlaya içiyo
Enda Dilekkkkkk vanilya yerine eti cici bebe kat 2 tane hem gelişimine ve kilo alımına yardımcı olur hem mamayı koyulaştırır tok tutar hemde tadını tatlılaştırır
Dilekkkkkk Esratnrqn doktorumuz verdi bi kutu bunu dene bide die az kaldı die açmadım bitsin öyle açayım dedim olmadı gece açayım
Dilekkkkkk Esratnrqn Var aşkım elimde doktor verdi numune olarakmama az kaldı o bttkden sonra açayım diye ellemedim
Esratnrqn Dilekkkkkk aptamilin tadı daha iyi diye biliyorum ayrıca neocate mamanın aromalı olanı da çıktı onları boş araştırın çilekli vanilyalı olanları da var inek sütü alerjisi için.
Fatmasarii Dilekkkkkk cay kasigiyla koyarsan birsey olmaz hakiki pekmez olsun benim ki pekmezsis yiyince geri cikariyordu bi sure pekmezle verdim zamanla.azalttim oyle alisti
Dilekkkkkk [bilinmeyen] evet raporlu alıyorum çık şükür askm bana aptamil yada neocate hangisi içerse dedi başka marka demedi ama sorarım gttmdw