Zeynep1122 gündüz uykularını ilk başlarda ninni desteği ile düzene soktum üç gündüz uykusu uyuyor şuanda çoğu zaman ninni acmiyorum bazen direk koyuyorum yatıyor bazen yanına uzanıyorum saçlarıyla oynayıp birşeyler anlatıyorum uykusu gelince gogsume sokulup uyuyor yatigina geciriyorum.Gece uykusuna geçişte de değişiyor gününe göre destekli yada desteksiz uyuması genelde uykusu geldiğinde odasına geçiyoruz ışık açmıyorum koridordan gelen loş ışıkta çok kısık sesle konuşarak ninni söyleyerek altını değiştirip tulumunu giydiriyorum giyinme fasli bittiğinde kucağıma alıyorum zaten çoğu zaman geriye doğru atıyor kendini kucakta gezinmek istemiyor oyle yaptığında yatağına koyup bir iki pispisliyorum dönüp uyuyor. Bazende kucağıma aldığımda yüzünü omzuma sürtüyor falan başını omzuma koyana kadar dolastiriyorum odanın içinde başını koyduğunda yatağa koyup bir iki pispisliyorum öyle uyuyor gece uyanınca da eğer gaz sancısı yüzünden uyanmamissa bazen emzik veriyorum uyumak üzereyken atıyor zaten ağzindan aliyorum emziği geri uyuyor. Bu rutin birden oluşmadı tabi ama ben hemen hemen bir önceki gunle benzer saatlerde aktif oyun oynatıp uykuya da yine aynı saatlerde aynı şekilde geçirmeye çalıştım alıştı öyle öyle. Emziği çok nadir kullanıyoruz mesela.