NhnFsli Anneler selamlar İzmir bayraklıya yeni taşındım kızım 14 aylık doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var yavruları kimleri götürüyosunuz ? Medikalpark ta gecen hafta bir doktora götürdüm pek memnun kalmadım sizlerin gittiği doktor / hastane yazar mısınız ? ✨
Gzdzeynep NhnFsli 300 tl ydi en son 3 buçuk ay önce gittik bir yaştan sonra üç ayda bir gelin dedi ama korona sebepli önümüzdeki ay götürcem kızımı. Biz memnunuz sorduğumuz sorulara cevap veriyor whatsapptan yazınca da cevap alabiliyorum.
NhnFsli Gzdzeynep Bakalım daha yakınlarda bulamassam bu doktora bir kez götürcem sanırım gormek istiyorum
NhnFsli nikimikedi7 sanırım sibel hanımdı bizim tesadüfen götürdüğümüz arda bey nasıl telefonla iletişimi filan ?
nikimikedi7 NhnFsli gün içinde hemen dönemeyebiliyor durum acil değilse, çünkü yoğun hasta bakıyor ama başından da atmıyor. Müsait olduğu an dönüş yapıyor. Akşam geç saatlerde bile rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Oğlum 26 aylık, doğduğundan beri kendisine gidiyoruz.
emineunalerenli Merhabalar bizde İzmir Bornova da oturuyoruz Tınaztepe Galen ( bayraklı da ) hastanesinde oruç Ali bey var 3 aylık kızım çok samimi çok içten bi doktor biz çok memnunuz tavsiye ederim
Fulla NhnFsli merhaba canım bende bayraklıda oturuyorum kızım 5 aylık özel hayat hastanesi Murat beye gidiyoruz muane ücreti 70 tl cok ilgili , sevecan bi doktor.
Okeskinol NhnFsli Adliyenin karşısında Dilek Dalkıran var. Ona götürüyoruz. Memnunuz kendisinden 9 aydır takibindeyiz