mom093 Bebeğim verem aşısını vurali çok oldu fakat kolundaki şişlik hala geçmedi bugün ise baya içi şiş ve içinde siyah iltihap gibi birşey var normal mi bu kadar uzun süre geçmeyen oldu mu ?
Dilanbulut mom093 bizde 3 aylikken yaptik galiba suan 6 ay ama hala iltihapli bi kac yerde arastirdim sordum tutan asi oldugunda böyle oluyormuş normal diyorlar ama bilmiyorum inşallah sorun olmaz hala yara çünkü
Deletedmom50 mom093 iltihap akacak hatta kanayacakta cnm.korkma dokunma sadece kendi kendine ilesir o zaten beklenecek şeyler bunlar
mom1626 mom093 1 yasina kadar gecmeyebilir normal dedi bizim hemsiremiz. Kabuklanma, iltihap, kanama vs olsa bile kesinlikle mudahale etme kendi kendine iyilesecek demisti.
anna mom093 bana hemşire 4-5 ay şişlik, kızarıklık veya iltihap sürebilir, normaldir merake emte diye söyledi
mom093 Dilanbulut inşallah olmaz aynı şekilde bizim de baya yara siyah iltihaplanmayi görünce endişe ettim teşekkürler yine de
Minikkprensesannesi Normal.bizim hemsiremiz söylemişti o tuttuğunu gösterirmiş ayrıca kesinlikle hic bi krem sürme hatta elini sürme demisti iltihap çok normalmiss
mom093 Bizim hemsiremiz de bana en fazla 3 hafta sürer demişti bugün daha kötü olduğunu görünce korktum biraz