Baharasel_ 1.5 togluk uyku tulumu aldım üzerinde içine birşey giydirmeyin yazıyo ama evimiz çok sıcak olmuyo içine atlet uzun kollu zıbın ve ince alt birde çorap giydirdim sizce çok mu kullananlar bi yardım edebilir mi 😔
YasemiNYagmur1 Baharasel_ ben 2.8 tog aldım ev 20 derece altına pijama ve ince uzun kollu bi zıbın giydirdim. Bilemedim acaba kalın mı olur ?post açmak istedim ama bekleyeyim burda
araskuzumm0918 Baharasel_ en doğrusunu yapmışsınız bende 1.7 tog kullanıyorum 2 senedir içine mutlaka ince pijamagiydiriyorum odası 24 derece ama vücut ısısı normal oluyor bunhalde
Gzd_ Baharasel_ eviniz 22 derece ise sadece kısa kollu zıbın yeterli evinizin derecesini bakmanız ve sabit tutmanız lazım
YasemiNYagmur1 Baharasel_ bende böyle bi tablo var burdan bakabilirsin hangi derecede ne giydireceğine. ben tog meselesini anlamadım ev sürekli sabit bi derecede durmuyor. ben tablodaki derecelere göre giydiriyorum içini bakıyorum ev derecesine ona göre giydiriyorum
Mom095 YasemiNYagmur1 ben 2.5 togluk tulumun içine sadece askılı zıbın giydirdim ve bebeğim sırılsıklam uyandı. Oda sıcaklığı 22-23 arasıydı
Dunyam28 YasemiNYagmur1 1 tog uyku tulumu ve uzun kol bir zibin yeterli 20 derece bir ev için aşırı kalın giydirmissiniz, terlemek bebekleri usumekten daha çok hasta eder
durupelin YasemiNYagmur1 bizim de o sıcaklıkta oluyor ev derecesi bazen yarjm kol yada uzun kol giydiriyorum içine ama altına bisey giydirmiyorum henüz belki soğuklar iyice gelince bi alt giydiririm
06-ikra-06 Mom095 terlemesi bence askılı giydirdiğiniz için biz bile askılı bişeyin üstüne mont giysek terleriz değil mi. Bence uzun kollu zıbın giydirin derim bizim de 2.8 tog asla terlemedi şimdiye kadar. Altına çoraplı pijama üstüne uzun kollu zıbın giydiriyorum
Minikaslann YasemiNYagmur1 zamanla otomatiğe bağlanıyor insan termometre gibi olup kendi karar alıyor 😂
Mom095 YasemiNYagmur1 hayır değiştirmedim. Duruyo. Lcw dan almıştım. Bide 1.5 togluk ebebekten almayı düşünüyorum bakalım o nasıl olacak
YasemiNYagmur1 Baharasel_ bende o yüzden anlam veremiyorum kalın aldım altından ince bi zıbın giydiririm mantığıyla
Baharasel_ Mom095 bende e bebeğinkini aldım yapısı güzel gibi duruyo bakalım bu gece takip edeyim terletcek mi
Cagankdr Mom095 1.5.tog giydiriyorum icinde zıbın var ama ben ince birşey örtüyorum üzerine tulumun yakası açık biraz o yüzden ense ve boynu soğuk oluyor biraz dikicem boğazına kadar bakalım nasıl olacak kitikate almıştım 2 yaş büyük geldiği icin sanırım boyun kısmı açık kaliyor
Baharasel_ YasemiNYagmur1 ay valla ne zor ya asla üstünü örttürmüyor üşücek diyede korkuyorum bi yandan terletip hasta etmekten
Gulay55 Baharasel_ 2.8 tog gıydırıyorum bı uzun kollu cıtcıtlı badi altına ınce tayt corap yeterli geliyor terleyip terlemedıgını sırtını kontrol ederek bakın uzerıne yorgan bıle örtyrm yarısını
Cmrem Gulay55 bende lcw aldım 1.7 tog evin derecesi 22.7 civarı ve hiç bir şey giydirmiyorum yanlış mı yapıyorum acaba hastalanmadı hiç ama sonradan çıkmasın
Baharasel_ Dunyam28 bende ondan korkuyorum terletip hasta etmekten ama şuan evin derecesini ölçemiyorum yarın ilk işim olcak bu akşamda bi kontrol edeyim terlicek mi
YasemiNYagmur1 Dunyam28 giydirmedim artık çok tereddütte kaldım ya havalar biraz daha soğuk olunca giydireyim
Dunyam28 Perimasalii Hayır lütfen ortmeyin, uyku tulumları zaten örtmeyelim diye var. Ani bebek ölümleri sebeplerinden biri örtmek, dünya pediatri topluluğuna göre. Allah korusun hepimizin bebeğini.
araskuzumm0918 Perimasalii ince pikesini örtüyorum ama üstünde kalma süresi maksimum 2 saat,kameradan bakıyorum açık üstü gidip örtmüyorum tekrar