Ikrazumra19 Eee biz sabah 8 8.30 gibi kalkiyoruz oglen 2 gibi uyuyoruz 3 te kalkiyorum aksamda 10 da yatiyor
araskuzumm0918 Eee merhaba ☀️ sabah 8 uyanış 1 de öğlen uykusu yatış 3 de kalkar ,akşam 10 da yatar fakat bugun uyumadı öğlen 🕛 1 saat uğrastı uyumak için uyuyamayınca kaldırdım ,akşam erken yattı,umarım öğlen uykusunu bırakmaz
Mukaddessylmz Eee sabah 8 kalkış öğlen 1 de uyuyoruz 3 de uyanıyor akşam 10 de gece uykusuna geçiyoruz
Eee Ikrazumra19 Öncelikle tsk ederm cvp icin öglen uykusunu fazla uyudugunda uyandiriyomusunz peki gece uykunuz nasil bizde sabah 9 bucuk 10 gibi uyaniyoruz öglen 2 den 4 e kadar uyku aksamda 11-11 bucuk gibi uyuyo ama gece uykumuz 2-3 lerde uyanip tekrar uykuya dalmasi biraz uzun sürüyo acaba öglen uykusunu fazla geliyo 2 saat
Ikrazumra19 Eee yok uyandirmiyorum oglen osterse yarim saat uyuyor isterse 3 saat gece hic kalkmaz kalkarsada su icip uyur geri
Eee araskuzumm0918 Masallah uyku düzenininz güzelmis gece nasil peki sizde? Öglen uykusu iyi oluyo dinlenmeye vaktmz oluyo ins birakmaz 😊
YahyAfra Benim kızım 13 aylık emiyor.. gece uykumuz hiç düzenli değil 4-5 kere kalkıyoruz 😔 saat başı kalkıYoruz.. gece maması da yapıyorum emiyor yatıyor.. var mı bir tavsiyeniz😒
Eee YahyAfra Bizimde o aylarda öyleydi canim ama zamanla düzeliyo biraz büyüdükce benim kizim alerjiden dolayi uyuyamiyodu ama suan daha iyiyz 😊
araskuzumm0918 Eee susamadıysa korkmadıysa uyanmaz ,korktugunda çok ağlıyor susturamıyorum çok da sinirli oluyor ,onun dışında kalkmaz