Acg Merhaba arkadaşlar. Kızım iki ay açısından sonra inanılmaz mızmız oldu. Sizin de aşı sonrası zorlu geçti mi. Uyumuyor. Sallarken azıcık kestiriyor. Kısacık uykular. Kısacık emmeler. Hatta bazen onu bile istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. 3 yaşında yaramaz bide abimiz var. Çok yoruldum. Varsa bi tavsiyeniz alırım
Tugbabsra Dilekkkkkk evet canım öyle yaptım zaten çıkmasa da koyacaktım gece uyuya kalırım havale geçirir Allah korusun ona karşı olarak
Lokma busraerdi Dilekkkkkk benim kızımda hiç ateş falan olmadı. O gün biraz fazla uyudu o kadar. Doktorumuz ateşi 38 olmadan ilaç verme demisti. Cok şükür aldığım surubun ağzı bile açılmadı henüz.
FerideguL Linamm doktor mu verdi siz mi aldınız acaba şimdi doktor vermeden almak olur mu bilemedim 🤔😔
Hohomoromu Acg biz 1 ay önce yaptırdkk herhangı bir şey yapmadı ama bi kaö gün huysuzluk yapıyor zaten aşılar genelde bebeklerde cocuklarda muhtemeln gecer canm bı kaç güne
Glyykt Acg bnmde bugün aşısı oldu olduğundan beli uyuyo kaldiriyorum uyanık kalsın biraz diye ama çok şükür gecede yattı şimdi uyandı uyumuyo durmuyo yeni acısını cikarick
Ecemonur Acg benim kızımda cuma günü oldu karma aşılarını aynı dertten muzdaripiZ ben çareyi calpolde buldum ateşi çok çıkıyordu